Καλάθης: MVP Μαρτίου στην Euroleague

15:52 1/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Νικ Καλάθης κατέκτησε το βραβείο του MVP για τον Μάρτιο στη Euroleague, χάρη στις εκπληκτικές εμφανίσεις του σε αυτό το διάστημα.

O γκαρντ του Παναθηναϊκού βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό να πάρει διαδοχικές νίκες που τον ανέβασαν βαθμολογικά στην κατάταξη, μετρώντας 4 νίκες και μόλις 1 ήττα. Κατά μέσο όρο πέτυχε 14.6 πόντους, μοίρασε 10.2

ασίστ και πήρε 6 ριμπάουντ! Μάλιστα, πέτυχε τρία νταμπλ-νταμπλ, συγκεντρώνοντας 21.8 βαθμούς κατά μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης.

Παράλληλα, στα τέλη του μήνα έφτασε τις 250 ασίστ στη σεζόν και πλέον χρειάζεται μόλις 31 για να γίνει ο 7ος παίκτης που ξεπερνά τις 1000 στην διοργάνωση. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο παίκτης του «τριφυλλιού» καταφέρνει κάτι τέτοιο, μετά τον Νοέμβριο του 2017! Η βράβευσή του θα γίνει στο ερχόμενο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπουντούσνοστ.

Παράλληλα, ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα ετοιμάζει η Euroleague και πρωταγωνιστής θα είναι σε αυτό ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης.

Στο αφιέρωμα του ντοκιμαντέρ που έχει τίτλο «Guardian of a Legacy», ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πρωταγωνιστεί και κάνει και δηλώσεις για την παρουσία του στο «τριφύλλι». «Είναι τιμή μου να είμαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, όταν βλέπω όλους τους προηγούμενους ηγέτες, όπως τον Διαμαντίδη και τον Αλβέρτη. Είναι δουλειά μου να διατηρήσω την ιστορία νικών», λέει μεταξύ άλλων στο teaser για το αφιέρωμα ο Καλάθης.

The post Καλάθης: MVP Μαρτίου στην Euroleague appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα