Λαμία: Με κόσμο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ

15:40 1/4/2019 - Πηγή: Sportime

Η Λαμία σε ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια στην ιστορία της, θα έχει στο πλευρό της του φιλάθλους της, καθώς δόθηκε το «οκ» για να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα

η ΠΑΕ ΑΕΚ συναίνεσε στο αίτημα της ομάδας από τη Φθιώτιδα, προκειμένου να δοθούν εισιτήρια και οι φίλοι της Λαμίας θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στη θύρα 21 του Ολυμπιακού Σταδίου, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, την Τετάρτη (3/2, 21:30).

Η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι το αίτημά της για παραχώρηση Θύρας φιλοξενούμενων στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 3/4/2019 στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 21:30, έγινε δεκτό και ως εκ τούτου θα ανοίξει η Θύρα 21 του ΟΑΚΑ για τους φιλάθλους της Λαμίας με τιμή εισιτηρίου στα 15 ευρώ».

Η Λαμία για να φθάσει μέχρι την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αρχικά απέκλεισε τον Παναθηναϊκό κι έπειτα τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Πανιώνιου με 1-0, η Λαμία βρέθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Super League.

Έτσι κι έχοντας εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, θα αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στην Ένωση.

The post Λαμία: Με κόσμο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα