ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ελπίδες για διοικητική λύση

16:35 4/6/2019 - Πηγή: Sportime

Η εξωαγωνιστική κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να είναι δύσκολη, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν ελπίδες, μιας και ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει εντοπίσει επιχειρηματική ομάδα που ενδιαφέρεται για την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Αχνοφαίνονται ελπίδες για λύση στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.

Πιο

συγκεκριμένα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει εντοπίσει επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ΚΑΕ, αρχικά με τη μορφή της διαχείρισης του μάνατζμεντ.

Βεβαίως, από την πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά» κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται έως τώρα, καθώς κρατούνται χαμηλοί τόνοι.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη η επιχειρηματική ομάδα γι να συναντηθεί με τους ανθρώπους του συλλόγου και να επισκεφθεί το PAOK Sports Arena.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, αναμένονται βεβαίως εξελίξεις όσον αφορά την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης,

Το δεδομένο είναι ότι αρχίζει να φαίνεται ελπίδα για την εύρεση λύσης στα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί πως στις 12 του μήνα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, έχει την καθιερωμένη ετήσια γενική του συνέλευση.

Βεβαίως, αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς το θέμα του μπάσκετ, αναμένεται να συζητηθεί και εκεί.

ΠΑΟΚ: Τα οικονομικά προβλήματα

Tον Νοέμβριο του 2018, ενώ καλά- καλά δεν είχε αρχίσει η σεζόν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξέπεμψε το πρώτο SOS και μάλιστα μετά από θρίαμβο επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο. Τι είπε;

«Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα της Α1 χωρίς ιδιοκτήτη. Ο Δικέφαλος είναι ακέφαλος, με ανθρώπους που προσπαθούν γιατί αγαπούν παθολογικά την ομάδα, να την κρατήσουν ζωντανή αλλά και στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Κάποια στιγμή, υπάρχει κι ένα όριο. Δεν μπορείς να κερδίζεις ΑΕΚ με τριπλάσιο μπάτζετ στα έξι παιχνίδια πέντε φορές. Είναι παράλογο. Εσωτερικά είμαστε καλά… Περιμένουμε να έρθουν τα Χριστούγεννα να έρθει ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει δώρο».

Στα τέλη του Φεβρουαρίου οι Φιλ Γκος και Ουίλ Χάτσερ που είχαν βρεθεί στις ΗΠΑ εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος, έστειλαν… φιρμάνι: «Δεν επιστρέφουμε αν δεν πληρωθούμε». Τελικά τη λύση έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης ο οποίος αποφάσισε να καλύψει μέρος των οφειλομένων και να δώσει ανάσα. Φάνηκε ένα φως, μακριά, στην άκρη του τούνελ… Οι παίκτες πληρώθηκαν, επέστρεψαν. Τα προβλήματα, όμως, δεν λύθηκαν.

The post ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ελπίδες για διοικητική λύση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα