Ήταν άτυχη η ΑΕΚ με Τσούμπερ

Η ΑΕΚ στάθηκε όρθια. Με αντίπαλο μια από τις πιο σημαντικές ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού φουτμπόλ. Ο Άγιαξ δεν είναι ότι κι ότι. Είναι γίγαντας. Στο πολύ πάνω ράφι. Εκεί που μπορείς να βάλεις Ρεάλ, Μίλαν, Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα εκεί βάζεις και τον Άγιαξ. Έχει κατακτήσει 4 Champions League, έχει το καλύτερο και πιο παραγωγικό δίκτυο νέων παικτών, ήταν το κλαμπ του

Γιόχαν Κρόιφ. End of story. Δε θα κάνουμε και ιστορία εδώ αλλά ο Άγιαξ είναι γίγαντας και η ΑΕΚ δεν έχασε. Θα μπορούσε όμως και να κερδίσει. Και να χάσει ναι αλλά και να κερδίσει.

Δεν είχε σε καλή κατάσταση Γκατσίνοβιτς και Πινέδα αλλά έχει και άλλα θέματα να αντιμετωπίσει. Ο Γιόνσον μπήκε αργά στο ματς μια και προερχόταν από ενοχλήσεις και δεν πήγε π.χ. στην Κρήτη.

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι εκτός και θα φανεί πότε θα επιστρέψει, τελευταία στιγμή έμεινε έξω ο Τσούμπερ.

Έλειψε πάρα πολύ ο Ελβετός και αυτό φάνηκε από τη μέση και μπροστά. Μπορεί να μην ξεκινούσε αλλά αν έμπαινε μετά το 70’ π.χ. θα έδινε άλλη πνοή στην ομάδα του.

Ατυχία μεγάλη για την ΑΕΚ που δεν είχε τον Τσούμπερ στο ματς αυτό.

Φάνηκε και πόσο έλειψαν Βίντα και Μουκουντί.

Αλλά έτσι όπως πήγε ο αγώνας, δεν αποκλείεται αν έμπαινε μέσα ο Τσούμπερ και παίζοντας μέσα στις γραμμές η ομάδα του Αλμέιδα να κέρδιζε.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα