Ιταλία – κορονοϊός: Πανικός στους δρόμους – ουρές στα σούπερ μάρκετ (vid)

Ιταλία – κορονοϊός: Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, με διάγγελμά του ανακοίνωσε πως όλη η χώρα μπαίνει σε καραντίνα!

Ο πανικός δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή του στη χώρα και ο κόσμος άρχισε να βγαίνει στους δρόμους έτσι ώστε να ψωνίσει από τα σούπερ μάρκετ τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι εικόνες στα σούπερ μάρκετ μαρτυρούν τον πανικό στον οποίο έχει επέλθει πλέον η Ιταλία, μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Ουρές αρκετών μέτρων στα σούπερ μάρκετ, με τους ανθρώπους

να κρατούν τα καρότσια περιμένοντας να τα γεμίσουν με τρόφιμα και όχι μόνο.

URGENT – Les Italiens se ruent vers les supermarchés dans toute l'#Italie ce soir après l'annonce du gouvernement de mettre en quarantaine tout le pays pour limiter la propagation du #coronavirus.#COVID2019 #ItalyCoronavirus #coronavirusitalIa #Italypic.twitter.com/GsRp9t2cHQ

— Anonyme Citoyen (@AnonymeCitoyen) March 9, 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ιταλία κορονοϊός: Επίσημα σε καραντίνα όλη η χώρα (vid)

Ιταλία – κορονοϊός: Θυμίζουμε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε πάρει κάποιες νέες αποφάσεις. Δεν υπάρχει χρόνος. Οι αριθμοί μας λένε πως έχουμε μία σημαντική αύξηση μολύνσεων. Συνεπώς πρέπει να αλλάξουν οι συνήθειές μας και πρέπει να αλλάξουν αμέσως. Πήρα την απόφαση να λάβω ακόμα πιο αυστηρά μέτρα.

Το μέτρο που αναμένεται να υπογράψω μπορούμε να το συνοψίσουμε ως “μένω σπίτι μου”. Δεν θα υπάρχει πια κόκκινη περιοχή, αλλά μία προστατευόμενη Ιταλία. Δεν θα υπάρχει περιορισμός στις δημόσιες συγκοινωνίες. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια του συστήματος παραγωγής. Θέλουμε να επιστρέψουμε τους ανθρώπους να συνεχίσουν να πηγαίνουνσ τις δουλειές τους.

Όσο για τις αθλητικές διοργανώσεις, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστούν. Θα πρέπει να το λάβουν υπόψη τους οι φίλοι του ποδοσφαίρου αυτό. Επιπλέον, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά έως τις 3 Απριλίου».

The post Ιταλία – κορονοϊός: Πανικός στους δρόμους – ουρές στα σούπερ μάρκετ (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα