ΑΕΚ: Τα είπε ο Ιβιτς με την πλευρά του Καρέρα

Η ΑΕΚ έχει πρόθεση να κλείσει το θέμα της παραμονής του Μάσιμο Καρέρα άμεσα.

Τόσο άμεσα που ο Ιλια Ιβιτς χθες αμέσως μετά την άφιξη του στην Αθήνα από το ταξίδι του στην Ολλανδία, είχε κρίσιμη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ιταλού. Ο μάνατζερ του Μάσιμο Καρέρα, Αντρέα

Ντ’ Αμίκο βρίσκεται στην Αθήνα και λίγες ώρες μετά συναντήθηκε με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή.

Η συνάντηση κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με τις πρώτες πληροφορίες να καταδεικνύουν καλό κλίμα στο… δείπνο παραμονής για τον Καρέρα. Με την AEK να θέλει να εξασφαλίσει από τώρα την παραμονή του και τη νέα χρονιά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Αν και ο Καρέρα δεν αποκλείεται να χρειάζεται τελικά περισσότερο χρόνο απόφασης. Αλλωστε είναι γνωστό ότι έχει πάντα στο μυαλό του να δουλέψει σε ιταλική ομάδα.

Η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Καρέρα

Απαντες στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό είναι άκρως ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Καρέρα και τη βελτίωση που δείχνει η ομάδα το τελευταίο τρίμηνο. Και δεδομένα υπάρχει η διάθεση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν τη συνεργασία, παρότι είναι ακόμη ανοιχτοί οι στόχοι της κατάκτησης του Κυπέλλου και της 2ης θέσης μέσω των πλέι οφ.

Να θυμίσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τα είπε με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», στις 28 Φεβρουαρίου, για την παραμονή του Ιταλού προπονητή και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει κάνει συμφωνία με τον Καρέρα για έξι μήνες και υπάρχει ένα ακόμη συμβόλαιο υπογεγραμμένο στα συρτάρια της ΠΑΕ και από τις δύο πλευρές, το οποίο θα κατατεθεί το καλοκαίρι εφόσον όμως και οι δύο συμφωνούν να συνεχίσουν μαζί. Αν δεν υπάρξει συμφωνία υπάρχει… πέναλτι περίπου στα 100.000 ευρώ για όποια πλευρά δεν επιθυμεί την συνεργασία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως θέλει η νέα συμφωνία να έχει χρονικό ορίζοντα δύο ετών. Δηλαδή, η Ένωση να μπει στο νέο γήπεδο και στην «Αγιά Σοφιά» με τον Καρέρα στον πάγκο της.

The post ΑΕΚ: Τα είπε ο Ιβιτς με την πλευρά του Καρέρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα