Ισπανία: Χωρίς τρεις σταρ στο Παγκόσμιο της Κίνας

12:18 9/7/2019 - Πηγή: Sportime

Με σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το οποίο θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει η μεγάλη εφημερίδα «Marca» ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα ανακοινώσει σήμερα (Τρίτη 9/7) την προεπιλογή των παικτών της Εθνικής, που θα είναι τουλάχιστον 16.

Σε αυτούς δεν θα συμπεριλαμβάνονται «ηχηρά» ονόματα όπως αυτά των Σέρζ Ιμπάκα και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ενώ εκτός αναμένεται να μείνει και ο Νίκολα Μίροτιτς.

Ο 29χρονος Ιμπάκα, πρωταθλητής με τους Τορόντο Ράπτορς φέτος

θα θέλει να ξεκουραστεί ώστε να είναι «φρέσκος» τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ.

Οπως γράφουν οι Ισπανοί, το κενό αυτό θα μπορούσε να καλυφθεί από τον Μίροτιτς. Ο νέος σέντερ της Μπαρτσελόνα όμως δεν επιθυμεί επίσης να μετάσχει στη διοργάνωση έχοντας αρνηθεί την πρόταση της Ομοσπονδίας. Πάντως υπάρχει ένα μικρό «παραθυράκι» προκειμένου 28χρονος καλαθοσφαιριστής, με καταγωγή από το Μαυροβούνιο να πει τελικά το «ναι».

Οσον αφορά τον Ροντρίγκεθ και αυτός θέλει να ξεκουραστεί, έχοντας πατήσει μάλιστα και τα 33 πριν λίγες ημέρες, στις 12 Ιουνίου συγκεκριμένα. Επιπλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας κλείσει το κεφάλαιο της ΤΣΣΚΑ μετά από δύο χρόνια, πανηγυρίζοντας την Ευρωλίγκα τη σεζόν που τελείωσε.

Από την άλλη ο Σκαριόλο μπορεί να υπολογίζει στους Μαρκ Γκασόλ, Ρίκι Ρούμπιο, Ρούντι Φερνάντεθ, Βίκτορ Κλαβέρ, Σέρχιο Γιουλ και στα αδέλφια Ερνανγκόμεθ.

Η ανακοίνωση των ονομάτων αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας συνεπώς θα δούμε αν τελικά επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της «Marca».

Τέλος να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των «φούριας ρόχας» θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου.

Ισπανία: Δείτε παρακάτω την επίσημη λίστα

Lista de 1⃣6⃣ de España para el Mundial con mucho sabor ACB@pabloaguilar34 @jbeiran33@Victor_Claver@qcolom10@eliimane Diop@jaimefb44@rudy5fernandez@MarcGasol@juanchohg14@willyhg94@23Llull@xavirabaseda22@PauRibas@rickyrubio9 @PierreOriola@jsastre15 pic.twitter.com/q9yCOckg7p

Liga Endesa (@ACBCOM) 9 Ιουλίου 2019

The post Ισπανία: Χωρίς τρεις σταρ στο Παγκόσμιο της Κίνας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα