Μπερετίνι σε Φέντερερ: “Πόσα σου χρωστάω”; – VIDEO

12:12 9/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Αφού άντεξε μόλις 74 λεπτά απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, ο Ματέο Μπερετίνι ήθελε να πληρώσει για το μάθημα που του έκανε ο μαέστρος

Με αυθεντικό Ιταλικό χιούμορ αντέδρασε ο Ματέο Μπερετίνι στην εμπειρία που είχε κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, στο Center Court του All England Club.

“Ευχαριστώ για το μάθημα. Πόσα σου χρωστάω;” ήταν η ατάκα του 23χρονου Ιταλού, στη θερμή χειραψία των δύο ανδρών στο φιλέ,

μετά τη σύντομη νίκη του 37χρονου Ελβετού με 6-1, 6-2, 6-2 σε 1 ώρα και 14 λεπτά αγώνα.

Ο Φέντερερ έχασε μόλις 11 πόντους στο σερβίς του σε ολόκληρο το ματς, τελειώνοντας τον αγώνα με 24 winners και μόλις πέντε αβίαστα λάθη!

“Σίγουρα δεν έκανα το καλύτερό μου ματς, όμως ήταν πολύ δυνατός για μένα σήμερα. Έπαιζε πολύ καλά και εγώ ήμουν σφιχτός. Πριν το ματς ένιωσα έτοιμος, όμως όταν ξεκίνησε ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολο να κάνω οτιδήποτε. Προσπαθείς να αλλάξεις κάτι, όμως όταν ο αντίπαλος παίζει έτσι, είναι δύσκολη όποια αλλαγή. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ χρήσιμη ήττα για την καριέρα μου” πρόσθεσε το Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Για να πάρει προβάδισμα στα σετ, ο Φέντερερ χρειάστηκε μόλις 17 λεπτά, μετατρέποντας σε σάκο του μποξ τον αντίπαλό του.

“Δεν ένιωθα καλά τα χτυπήματά μου, το σερβίς, το forehand το backhand, όλα. Περίμενα να είμαι λίγο σφιχτός και να μην είμαι απόλυτα έτοιμος γι’αυτό, όμως όχι και έτσι. Έλεγα στον εαυτό μου ότι ήταν φυσιολογικό. Ήταν η πρώτη φορά για μένα στο κεντρικό court απέναντί του, οπότε είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Οι πόντοι έφευγαν γρήγορα. Σερβίς και πρώτο χτύπημα. Προσπάθησα αλλά όπως είπα, ήταν πολύ καλός” πρόσθεσε ο Ιταλός.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Μπερετίνι σε Φέντερερ: “Πόσα σου χρωστάω”; – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα