Survivor spoiler αποχώρηση 25/4: Αυτοί οι υποψήφιοι – Αυτός είναι το φαβορί να φύγει!

Survivor spoiler αποχώρηση 25/4: Survivor spoiler θα έχουμε το πρωί για τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί. Μέχρι τότε όμως υπάρχει μια ισχυρή εκτίμηση για το φαβορί που θα αποχωρήσει. Αυτή τη φορά έχουμε δύο φαβορί (για διαφορετικούς λόγους) αποχώρησης από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Εννοείται δεν είναι τίποτε σίγουρο και δεδομένο. Διότι, οι ανατροπές στο Survivor είναι πολλές. Ακόμα και στο Survivor

2024. Τα παραδείγματα είναι πολλά μέχρι στιγμής. Επιπρόσθετα, η θέληση είναι ακόμα ένα στοιχείο. Επιθυμούν όλοι οι παίκτες να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο; Μήπως κάποιος έχει «σπάσει» και επιθυμεί να αποχωρήσει;

Γιάννης Περπατάρης, Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης και Θοδωρής Τουρκογιώργος είναι οι τέσσερις μονομάχοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τρεις από τους Διάσημους, ένας μόνο από τους Μαχητές., Ποιο είναι το φαβορί να αποχωρήσει;

Θεωρητικά όλα είναι ανοικτά. Διότι, όλοι έχουν περάσει ξανά αυτή τη διαδικασία. Επιπρόσθετα, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε μικρό αγώνα αποχώρησης. Μία γυναίκα και τρεις άνδρες.

Survivor spoiler αποχώρηση 25/4: Αυτός το φαβορί…

Δεν είναι εύκολη η πρόβλεψη στη συγκεκριμένη τετράδα. Αν δει κανείς τα στατιστικά θα καταλάβει πως ο Γιάννης Περπατάρης είναι ο πιο δυνατός παίκτης από τους τέσσερις. Και ο Θοδωρής ο πιο αδύναμος.

Η Δώρα Νικολή είναι η 2η πιο δυνατή, αλλά δεν παίζει με άνδρες. Ωστόσο, η εκτίμησή μου είναι πως θα παραμείνει. Λογικά το παιχνίδι με τον Χριστόφορο θα είναι αρκετό για να μείνει από το ξεκίνημα.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και θεωρητικά φαβορί να αποχωρήσει.

Ωστόσο, η φημολογία περί θέλησης του Περπατάρη να βγει από το παιχνίδι είναι υπαρκτή και στέκει. Μπορεί και να την αφήσει την αναμέτρηση στο τέλος. Γι’ αυτό και ο Γιάννης Περπατάρης είναι μεγαλύτερο φαβορί για να φύγει σε σχέση με τον Χριστόφορο.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ποιον παίκτη θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα