Ιωνικός: Η περίπτωση του Μελάνο και ο Κωνσταντινίδης

23:37 6/9/2021 - Πηγή: Sportime

Δεδομένο ήταν πως ο Ιωνικός θα ψωνίσει και από την αγορά των ελεύθερων. Ανάγκες είχε, αν και η μεταγραφή του δεξιού μπακ, όπως ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δεν ήταν αρχικά στο μενού.

Το μοναδικό κενό που υπήρχε στο ρόστερ ήταν το θέμα του φορ και λόγω του τραυματισμού του Θεοδόση Μαχαίρα άνοιξε η συζήτηση και για εξτρέμ. Ωστόσο, ο Ιωνικός αποφάσισε να πάρει έναν δεξιό μπακ, ενώ έχει τους Ντιντιέρ Ντελγκάδο, Γιώργο Μύγα και Νίκο Μουστάκη.

Τη σεζόν που μας πέρασε στην Κύπρο

με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας είχε συνολικά εννιά συμμετοχές, ενώ με τη Σπάρτακ Τρνάβα αγωνίστηκε σε δύο ματς. Την ακριβώς προηγούμενη χρονιά είχε οκτώ παιχνίδια και δύο γκολ με τη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Άρη, ΠΑΟΚ, Ομόνοια, Αιγινιακό και Μπρέσια.

Για το μεσοεπιθετικό κομμάτι μία περίπτωση που προτάθηκε και εξετάστηκε ήταν ο Λούκας Μελάνο. Το όνομά του ακούστηκε και για τον ΟΦΗ αυτό το καλοκαίρι, αφού το βιογραφικό του έφτασε και σε άλλες ΠΑΕ όπως και στην Κύπρο. Πριν από περίπου ένα δίμηνο τα λεφτά που ζητούσε ήταν πολλά για αυτού του βεληνεκούς τα κλαμπ. Ωστόσο, στο τέλος του καλοκαιριού έπεσε αισθητά. Οι «κυανόλευκοι» οικονομικά μπορούσαν να τον καλύψουν, αλλά το σκέφτηκαν ξανά και ξανά. Έτσι δεν θα τον δούμε στην Ελλάδα, αφού τον ανακοίνωσε η Σεντράλ Κόρδοβα.

Διαβάστε ακόμη: 

Μενεγάκη κόντρα σε Μαλέσκου, Κουτσελίνη και Τατιάνα-Θα πέσουν κορμιά στη μεσημεριανή ζώνη!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γιατί δεν ήθελε ξανθιές στις ταινίες της

Mad Clip: Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από συνέντευξή του – Τι έλεγε για τις κόντρες

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα