Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Πολυξένη ξεσκεπάζει Θεοφανώ και Φρίξο στον Βρώτσο

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα αποτελεί το νέο δυνατό project μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που έχει καταφέρει ήδη να παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή prime time.

Η Μάγισσα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση, αν όχι η μεγαλύτερη και συνεχίζει το δικό της ταξίδι στην τηλεθέαση και έως τώρα εντυπωσιάζει.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Πολυξένη ξεσκεπάζει Θεοφανώ
και Φρίξο στον Βρώτσο

Στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας του ANT1, ο Φρίξος αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στη Μορφούλα, το σχέδιο του με τη Θεοφανώ για να ξεσκεπάσουνε τον Βρώτσο.

Ο Αντρέι υποπτεύεται ως δολοφόνο του βρέφους ένα πρόσωπο της οικογένειας Λάσκαρη που θα σοκάρει τον Κανέλλο. Η συνάντηση των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες θα καταλήξει σε μια μάχη μ’ έναν μόνο νικητή.

Την ίδια ώρα, η Πολυξένη ξεσκεπάζει τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο κι εκείνος αναλαμβάνει δράση… Η Δαμιανή συγκρούεται με τον Κανέλλο, μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους είναι ο Τζανής.

Ο Μιχαήλ θέλει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας αλλά ο Αντρέι έχει άλλη άποψη. Η αδιανόητη συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Η Μάγισσα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Ο Τζανής παντρεύεται και η Μεταξία τρελαίνεται-Εκδίκηση για το παράνομο ζευγάρι

Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Μάρκος σε μια συζήτηση που θα αλλάξει όσα ξέραμε

Η Μάγισσα: Δαμιανή – Πολυξένη σχεδιάζουν το τέλος της Θεοφανώς

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βλέπει το τέλος του Μάρκου

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα