Αδιόρθωτος ο Αταμάν! Πάει για Ναν!

Αρκετά θέματα έχει ο Παναθηναϊκός στην αρχή της σεζόν και ο Εργκίν Αταμάν φαίνεται ότι έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να πείσουν με τις εμφανίσεις τους τόσο στη Basket League αν και κερδίζουν αλλά και στη Euroleague,

που έχει γνωρίσει τρεις ήττες.

Μάλιστα, βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλά κενά στο παιχνίδι του, χάνοντας δεκάλεπτα για πολύ μεγάλα σκορ και στη συνέχεια βρίσκεται πίσω και να κυνηγάει, κάτι που φάνηκε και στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έτσι είναι ξεκάθαρο ότι το «τριφύλλι» χρειάζεται ενίσχυση σε κομβικές θέσεις, προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερος και να καλύψει τα κενά του.

Τα προβλήματα είναι ξεκάθαρα, αφού η ομάδα της Αθήνας έχει… πληγωθεί από την περιφερειακής της άμυνα και τα εύκολα λάθη που κάνουν οι ψηλοί της.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να κινείται να αποκτήσει περισσότερους από έναν παίκτη και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Παναθηναϊκός: Θα παλέψει για τον Κέντρικ Ναν!

Έτσι ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει παίκτη που θα είναι και σκόρερ και θα παίζει άμυνα για να καλύψει και το κενό του Ιωάννη Παπαπέτρου που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Αυτόν φαίνεται να έχει βρει στο πρόσωπο του Κέντρικ Ναν, τον οποίο είχε και ο Ολυμπιακός στη λίστα του, ωστόσο δεν ήθελα να τον περιμένει να αποφασίσει για το αν θα μείνει στο NBA.

Ο Αμερικανός που μπορεί να παίξει από το «1» έως το «3» υπό προϋποθέσεις, μπορεί να δώσει και αρκετό σκορ αλλά και περιφερειακή άμυνα, εφόσον βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι άλλοι γκαρντ που διαθέτει ο Παναθηναϊκός δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα σε μεγάλο βαθμό και φαίνεται ότι τους… χτυπάνε στην άμυνα.

Ο 27χρονος εξετάζει όλες τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του, αφού και από την Ιταλία έχει μία πολύ καλή πρόταση, αφού δεν μπορεί να βρει συμβόλαιο πλέον στο NBA.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να κάνει το κόλπο γκρόσο ο Παναθηναϊκός και να τον… κλείσει για τη φετινή χρονιά.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα