Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος παρακολουθεί τη Δήμητρα για να τη σώσει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega θα δούμε πάρα πολλά. Με τη σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος παρακολουθεί τη Δήμητρα για να τη σώσει

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, έρχονται εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και θα φανερώσουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Δήμητρα.

Η

νεαρή αστυνομικός έχει αναλάβει να βγάλει εις πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνη αποστολή στο σπίτι του Ρουσσέα.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα αρχίζει να μπλέκεται σε μια περίεργη υπόθεση με ναρκωτικά. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον υπόκοσμο και θα τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

Για αυτόν τον λόγο, ο Κουράκος την παρακολουθεί προκειμένου να διαπιστώσει ότι δεν κινδυνεύει αλλά και για να καταλάβει σε ποια φάση βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκείνη όμως κάνει ένα τραγικό λάθος καθώς αφήνει πίσω της καθώς φεύγει από το σπίτι, ένα στοιχεί που θα μπορούσε να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Την ίδια ώρα o Βαγιάκος συνεχίζει να δείχνει τον σκληρό του χαρακτήρα με κάθε ευκαιρία και έτσι δεν θα διστάσει να κάνει κάτι που δεν θα περίμενε κανείς.

Ειδικότερα, ο διεφθαρμένος αστυνομικός θα διαδώσει πως ο Κουράκος έχει ερωμένη χωρίς όμως να γνωρίζει πως η γυναίκα που είδε να βγαίνει από το σπίτι του, είναι η Δήμητρα αλλά μεταμφιεσμένη.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Πέμπτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Κουράκος ένα βήμα πριν το χωρισμό-Θανάσιμος κίνδυνος για την αστυνόμο!

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος εξαπατά Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη

Η Γη της Ελιάς: 50.000 ευρώ ανατρέπουν τα πάντα για την Άννα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα