Ολυμπιακός: Προσπαθούν να πείσουν τον Καρβαλιάλ γι αυτόν τον παίκτη αλλά δεν ακούει κανέναν

Ολυμπιακός: Προσπαθούν να πείσουν τον Κάρλος Καρβαλιάλ γι αυτόν τον παίκτη αλλά δεν ακούει κανέναν και θέλει να τον διώξει.

Ο Ολυμπιακός χτίζει την άμυνά του από την αρχή. Θέλει δύο στόπερ ώστε να θωρακίσει το κέντρο της άμυνας που αποτελείται κατά βάση από τους Παναγιώτη Ρέτσο και Ανδρέα Ντόι καθώς και τους Ζουλιέν Μπιανκόνε και Τζάκσον Πορόσο ενώ σέντερ μπακ παίζει αν χρειαστεί και ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Με πέντε σέντερ μπακ γιατί ο Ολυμπιακός

πάει για ακόμα δύο;

Ολυμπιακός: Προσπαθούν να πείσουν τον Καρβαλιάλ γι αυτόν τον παίκτη αλλά δεν ακούει κανέναν

Ο λόγος είναι πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει τον Τζάκσον Πορόσο ο οποίος τραυματίστηκε στο καλύτερό του παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο στις 9 Νοεμβρίου και από τότε… εξαφανίστηκε;

Μάλιστα, πριν τον τραυματισμό του ο Πορόσο θεωρούνταν η… βέβαια αγορά από το πεδίο των δανεικών, καθώς είναι βατή η όψιον του, λίγο πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν… βλέπει τον Τζάκσον Πορόσο. Δεν του αρέσουν τα χαρακτηριστικά του παίκτη και δεν θέλει να ακούσει για αξιοποίησή του. Στο παιχνίδι Κυπέλλου δε με τον Παναθηναϊκό, ο Πορόσο ήταν στην αποστολή λόγω έλλειψης άλλων στόπερ. Και όταν χρειάστηκε να μπει στόπερ λόγω τραυματισμού του Μπιανκόνε, ο Καρβαλιάλ έβαλε τον Ιμπόρα για να παίξει στόπερ και όχι τον διεθνή με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πώς Καμαρά και Ποντένσε έδειξαν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ακόμα ζωντανό

Ολυμπιακός: Γιατί βρε Ροντινέι – Δεν βαράγατε πέναλτι στη Βραζιλία

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα