Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα παθαίνει αυτό που όλοι περιμέναν!

Πολλά αναμένεται να δούμε στη σειρά «η γη της ελιάς» με τα επόμενα επεισόδια της να είναι καταιγιστικά και να εκτοξεύουν την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, θα βλέπουμε ότι ο Κουράκος θα καταφέρει να πείσει τη Δήμητρα, να πάρει μερικά ρούχα και να πάει σπίτι του ορισμένα βράδια για να κοιμάται εκεί και να περνούν χρόνο μαζί.

Από κει και πέρα, έχουμε τον Πότη που κάνει τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να καταφέρει να αποτρέψει την Άννα από μία απόφαση που έχει πάρει.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον τραγουδήσει στο μπουζουξίδικο, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη και τίποτα δε φαίνεται ότι

μπορεί να της αλλάξει τη γνώμη.

Ακόμα θα δούμε ότι η Αμαλία, έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό της και κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με την Αθηνά, αλλά εκείνη παραμένει συγκρατημένη.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης μαθαίνει το μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη του και παθαίνει ένα μικρό σοκ.

Η Ιουλία διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Στάθη, αλλά εκείνος δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της, με τις σκέψεις να έχουν γεμίσει το μυαλό του.

Τέλος η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρηγορήσει τη Θεοδώρα που βιώνει την πρώτη ερωτική απογοήτευση της ζωής της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά του Mega «η γη της Ελιάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η περιουσία του Ιάσονα – Η Νότα απειλεί την Ελπίδα

Αννίτα Πάνια: Τέλος η εκπομπή της στο Open πριν καν αρχίσει!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το παρελθόν του εισαγγελέα Γιακωβάκη

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα