Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας – Το ένοχο μυστικό του Στάθη

Η γη της ελιάς σοκάρει με το θάνατο του Φίλιππου στα επόμενα επεισόδια κάτι το οποίο θα οδηγήσει τη Χάιδω σε απόπειρα αυτοκτονίας καθώς θεωρεί τον εαυτό της υπαίτιο.

Η σειρά του Mega καθηλώνει με τις εξελίξεις που βλέπουμε αλλά και αυτές που έρχονται, σαρώνοντας παράλληλα την τηλεθέαση.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Χάιδω χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά τη δολοφονία του γιου

της, Φίλιππου. Ο Παναγιώτης Βαφέας συνεχίζει τις απειλές προς τον Φίλιππο και εκείνος αποφασίζει να φύγει από τη Μάνη για λίγο διάστημα. Όμως δε προλαβαίνει και ο Βαφέας του στήνει παγίδα θανάτου.

Στο άκουσμα της είδησης η γυναίκα καταρρέει. Δε μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα χρόνια έχασε και τα δυο παιδιά της από τα χέρια στυγερών φονιάδων. Ταυτόχρονα όμως κατακλύζεται από τεράστιες τύψεις καθώς η ίδια είναι ο λόγος που η οικογένεια Βαφέα έβαλε στο στόχαστρο τον Φίλιππο.

Όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα προσπαθούν να της σταθούν παρότι όλοι θρηνούν το χαμό του Φίλιππου. Η Χάιδω, μέσα στην απόγνωσή της, βλέπει μπροστά της μόνο μία λύτρωση, την αυτοκτονία! Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν τις προθέσεις της και προλαβαίνουν πριν γίνει το κακό… Ο Λυκούργος την παροτρύνει να πάει σε ψυχολόγο για να τη βοηθήσει.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή αρχίζει τις κατάρες τον Στάθη μέσα στη φυλακή!

Τηλεθέαση: Άγρια μάχη Survivor με MasterChef

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Αυτή προσπαθεί να ξεμοναχιάσει ο Kοσμάς

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάιδω, Στάθη,chaido, stathi