Εθνική Ελλάδας: Αυτοί το προβάδισμα για την ενδεκάδα με Καζακστάν!

Ραντεβού με την ιστορία της έχει για ακόμα μια φορά η Εθνική Ελλάδας που θα υποδεχτεί την Πέμπτη (21/3) στην OPAP Arena το Καζακστάν για να βρεθεί στα τελικά του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θέλει να κάνει τα πάντα προκειμένου να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κορυφαία αυτή διοργάνωση και το πρώτο βήμα φυσικά είναι η νίκη επί του Καζακστάν.

Η Εθνική Ελλάδα

με τη βοήθεια του κόσμου της, αν καταφέρει και πάρει την πρόκριση, θα κοντραριστεί εκτός έδρας στις 26 Μαρτίου, με μία εκ των Γεωργία ή Λουξεμβούργο, για τα τελικά του Euro 2024.

Πάμε όμως στο ματς με τους Καζάκους, εκεί που ο Ουρουγουανός τεχνικός πρέπει να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Εθνική Ελλάδας: Αυτοί είναι οι σίγουροι – Τα τρία ερωτηματικά!

Η ενδεκάδα που θα παρατάξουμε έχει αρκετούς σίγουρους, ωστόσο για τρεις θέσεις υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτηματικά.

Αρχικά κάτω από τα δοκάρια δε θα μπορούσε να μην είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στα δεξιά τώρα έρχεται το πρώτο ερωτηματικό, αφού ο Μπάλντοκ έχει το προβάδισμα, αλλά επειδή είχε ένα θέμα τραυματισμού μπορεί να πάρει ο Ρότα τη θέση του.

Από κει και πέρα, δεν κουνιούνται από τον κέντρο της άμυνα ο Ντίνος Μαυροπάνος και ο Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Κώστας Τσιμίκας.

Στη μεσαία γραμμή τώρα, ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο παρτενέρ του, αν θα είναι ο Σιώπης ή ο Κουρμπέλης.

Μπροστά τους θα είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ η τριάδα στην επίθεση θα είναι ο Γιώργος Μασούρας, αριστερά πιθανώς ο Δημήτρης Πέλκας και στην κορυφή ο καταπληκτικός Φώτης Ιωαννίδης.

Το σίγουρο είναι ότι η Εθνική Ελλάδας έχει όλα τα φόντα να νικήσεις αυτούς τους αντιπάλους που είναι στα μέτρα της και να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα