Η εξήγηση του Παπαδημούλη και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη (pics)

Αρκετά σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση του Δημήτρη Παπαδημούλη σε γνωστό σούπερ μάρκετ, έχοντας ψωνίσει αρκετά πράγματα, γεμίζοντας δύο καρότσια.

Μάλιστα, ο σχολιασμός δεν ήταν και ο καλύτερος, αφού κάποιοι τόνισαν ότι με αυτόν τον τρόπο δεν προάγεται η ηρεμία προς τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αναβλήθηκε η Eurovision (pic)

Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας:

Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) March 18, 2020

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποφάσισε και εκείνος να απαντήσει, ευχαριστώντας τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρει ότι τα μέτρα λειτουργούν και πως τα σούπερ μάρκετ είναι γεμάτα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον ⁦@papadimoulis⁩ για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα» εύγε στον ⁦@npapathanasis⁩ pic.twitter.com/i2oc7rCMbV

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 18, 2020

The post Η εξήγηση του Παπαδημούλη και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα