Η Μπαρτσελόνα «ψήνει» ανταλλαγή Ντεμπελέ – Νεϊμάρ!

Ένα δημοσίεμα του Goal βάζει «φωτιά» στην μεταγραφική περίοδο που έρχεται, καθώς αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να προχωρήσει σε ανταλλαγή με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Ντεμπελέ και Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Καταλανοί, παρά το γεγονός ότι έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρονται να φέρουν πίσω στη Βαρκελώνη τον Νεϊμάρ, προσπαθούν να τα βρουν με τους Παριζιάνους και να τους δώσουν τον Ντεμπελέ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την

εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας.

Αν και ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την ισοπαλία στην Μπάρτσα, στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, παραμένει ως πρώτος προς αποχώρηση. Και σύμφωνα με τους Βρετανούς, γίνεται προσπάθεια να γίνει η ανταλλαγή, καθώς και ο Νέϊμάρ δεν είναι ευχαριστημένος από την παραμονή του στο Παρίσι. Και ο Ντεμπελέ είναι δυσαρεστημένος με τον ρόλο του όμως και θέλει να πάει στην Άρσεναλ, καθώς έχει «δεσμούς» με παίκτες της ομάδας, καθώς και συγγενείς στο Λονδίνο.

Αυτό χαλάει και τα σχέδια της Άρσεναλ, η οποία θέλει να καταθέσει πρόταση για τον Ντεμπελέ, αλλά αν προχωρήσει η ανταλλαγή θα χάσει την ευκαιρία. Εφ’ όσον ισχύει το δημοσίευμα, τότε θα είναι δεύτερη στη λίστα, αλλά το μεγάλο θέμα βέβαια θα είναι η πιθανή επιστροφή του Νεϊμάρ στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Μπαρτσελόνα: Ρήξη χιαστού ο Ραφίνια!

The post Η Μπαρτσελόνα «ψήνει» ανταλλαγή Ντεμπελέ – Νεϊμάρ! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα