Η ΑΕΚ θα πάει με συνταγή Μπράιτον αλλά και ορισμένες αλλαγές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ οφείλει να αφήσει πίσω της τον θρίαμβο στον Μπράιτον. Ένα αποτέλεσμα που αλλάζει πολλά. Σίγουρα όμως δεν μπορεί να είναι στο μυαλό των παικτών της αύριο Δευτέρα (25/9, 21:00) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αλμέιδα δεν το θέλει. Η νίκη στο Μπράιτον ήταν ιστορική, η ΑΕΚ είχε πολλά οφέλη και οικονομικά.

Το ντέρμπι όμως της Αθήνας

την προσγειώνει στην Ελληνική πραγματικότητα. Της μιας νίκης σε 3 ματς. Η ισοπαλία δεν θα είναι τραγικό αποτέλεσμα, η ήττα όμως θα είναι. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει τι μπορεί να κάνει φέτος, σοβαρή ομάδα με πλάνο και βάθος στον πάγκο.

Η ΑΕΚ θα πάει με συνταγή Μπράιτον στο μεγάλο ματς της Λεωφόρου. Γιατί όχι άλλωστε. Θα πάει με τη φούρια, με την ψυχολογία από τη μεγάλη της νίκη. Δεν μπορεί όμως να μείνει σε αυτή. Αναγκαστικά θα υπάρχουν εκ νέου αλλαγές. Η ένταση του αγώνα με την Μπράιτον ήταν μεγάλη. Δε γίνεται οι ίδιοι 11 να μπουν στο γήπεδο. Στην απουσία των Βίντα, Μουκουντί προστέθηκε και ο Χατζισαφί.

ΑΕΚ: Θα έχει αλλαγές

Ο Αλμέιδα δεν προλαβαίνει να δουλέψει ανάμεσα στα παιχνίδια όπως θέλει. Το ίδιο ισχύει για όλους τους προπονητές. Η ΑΕΚ όμως δεδομένα θα έχει αλλαγές.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς. Η λογική λέει πως το δίδυμο των Σιμάνσκι, Μήτογλου που δούλεψε απέναντι σε επιθετικούς εκατομμυρίων θα παραμείνει. Στα μπακ όμως προβάδισμα έχουν οι Ρότα, Μοχαμαντί. Στα χαφ, ο Γαλανόπουλος διεκδικεί θέση, σοβαρά. Πιο πιθανό να μείνει έξω ο Πινέδα, όχι και σίγουρο βέβαια. Θα μπει κάποια στιγμή ο Μεξικανός. Δίπλα στον Γαλανόπουλο θα είναι ο Γιόνσον.

Δεξιά θα είναι ο Ελίασον. Στις άλλες τρεις θέσεις χαμός. Ο Ζίνι είναι πιθανό να ξεκινήσει και να μείνει στον πάγκο ο Γκατσίνοβιτς. Επίσης πολύ πιθανό το Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία για μπροστά, με τον Αραούχο στον πάγκο.

Φυσικά και οι Αραούχο, Γκατσίνοβιτς διεκδικούν τη θέση τους. Αλλά έτρεξαν και έχασαν δυνάμεις στο Μπράιτον. Να τονιστεί πάντως πως στην αποστολή μπήκε και ο Κάλενς, με ότι αυτό συνεπάγεται.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα