Η ΑΕΚ ψάχνει για δεξί μπακ! Φεύγει ο Σιντιμπέ;

Η ΑΕΚ κινείται για αριστερό μπακ. Αυτή είναι η πληροφόρηση που υπάρχει. Προκειμένου και να καλύψει το κενό των Χατζισαφί, Μοχαμάντι που θα φύγουν για το Κύπελλο Ασίας αλλά αν τα καταφέρει να φέρει από τώρα έναν παίκτη για την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι το ιδεατό.

Έκανε εντύπωση πάντως, αυτό που έβγαλαν οι Ιταλοί για τον δεξιό μπακ Ματσόκι. Όχι για το αν υπάρχει κάτι ή όχι για τον ποδοσφαιριστή, αλλά φυσικά για τη θέση που αγωνίζεται.

Η ΑΕΚ

εκεί έχει φέτος Σιντιμπέ και Ρότα. Ο Έλληνας διεθνής είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Φιλότιμος και μάλιστα διεθνής μεν αλλά με πολλά προβλήματα στο παιχνίδι του δε. Επιθετικά π.χ. δε δείχνει σημάδια βελτίωσης. Όχι για γκολ αλλά ακόμα και για την παραγωγή φάσεων.

Από την άλλη ο Σιντιμπέ, έμπειρος και με πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδια του αλλά στα χρόνια που είναι στην ομάδα δεν έχει πείσει πως μπορεί με εκείνον να κάνει upgrade στο παιχνίδι της η ΑΕΚ. Μπορεί να σταθεί π.χ. σε ματς κόντρα στην Μπράιτον αλλά κάπου, κάτι σα να μη βγαίνει.

Με ορίζοντα το καλοκαίρι λοιπόν φαίνεται πως η ΑΕΚ κοιτά για δεξιό μπακ. Κι αν το κριτήριο είναι και οι Έλληνες παίκτες στο ρόστερ, τότε πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρονται για το μέλλον του Σιντιμπέ στην ομάδα.

Σίγουρα με τον Αλμέιδα στον πάγκο, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για πολλά, αλλά η αναζήτηση δεξιού μπακ και τα όσα ακούγονται δεν μπορούν να περάσουν έτσι.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα