Η ΑΕΚ με βασικό Λιούμπισιτς, ο Άρης με αλλαγές

18:45 3/3/2024 - Πηγή: Sportime

ΑΕΚ και Άρης συνήθως προσφέρουν παιχνίδια με μεγάλη δόση αγωνίας είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια, είτε στη Θεσσαλονίκη. Το σημερινό (3/3) ματς στο «Κλ. Βικελίδης» πάντως έχει μάλλον μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ είναι εκείνη που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας

της Stoiximan Super League

Για τον Άρη αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η ρεβάνς της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό. Με φόντο τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλμέιδα έχει απουσίες αλλά είχε συνηθίσει να είχε περισσότερες. Στην 11άδα βασικός ο Λιούμπισιτς για πρώτη φορά. Ήταν να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, τελικά γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι εκτός πάντως Λιβάι Γκαρσία, Μουκουντί και Φερνάντες. Ο Γκαρσία πρέπει να προφυλαχθεί ακόμα δεν είναι στο 100%. Κάτι αντίστοιχο για Φερνάντες ενώ και ο Μουκουντί θέλει ακόμα προπονήσεις.

Ο Άρης, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime μπαίνει με πολλές εκπλήξεις στο ματς. Ο Μάντζιος αυτό είναι το φυσικό έχει το βλέμμα του στο ματς Κυπέλλου. Ο Άρης στα πλέι οφ θα μπει με αφετηρία και φινάλε την 5η θέση. Κακά τα ψέμματα. Ούτε μπορεί να τη χάσει από τη Λαμία, ούτε μπορεί να απειλήσει τους υπόλοιπους 4. Στην άμυνα πάντως παίζουν Φαμπιάνο, Μπράμπετς.

Η 11άδα του Άρη: Κούεστα, Φαμπιάνο, Σαβέριο, Μπράμπετς, Ανσαριφάρντ, Φάτορε, Φετφάτζιδης, Βερστράτε, Ζιλ, Μοντόγια, Παναγίδης.

Στον πάγκο είναι οι Χουτέσιωτης, Φερράρι, Ντουκουρέ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Βέλεθ, Μορόν, Ρόουζ, Σουλεϊμάνοφ.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Κάλενς, Βίντα, Γιόνσον, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Ελίασον, Πόνσε.

Στον πάγκο είναι οι Αθανασίαδης, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Αραούχο, Πίνεδα, Πήλιος, Μήτογλου, Σιντίμπε, Πίσαρο.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα