Άρης – ΑΕΚ: Μεγάλες εκπλήξεις ετοιμάζει ο Μάντζιος!

16:34 3/3/2024 - Πηγή: Sportime

Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Άκης Μάντζιος όσον αφορά στην 11άδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο Άρης – ΑΕΚ!

Φουλ αλλαγές ετοιμάζει ο Άκης Μάντζιος ενόψει του Άρης – ΑΕΚ (19.30, Novasports Prime) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Kαι δεν είναι μόνο οι αντικαταστάτες

των τιμωρημένων Νταρίντα και Ζαμόρα που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται! Ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε πολύ μεγάλο ροτέισον ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι μόνοι σίγουροι που θα παραμείνουν στο αρχικό σχήμα είναι οι Κουέστα και Ρόουζ. O πρώτος αν και υπάρχει κοινή επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές, δεν έχει συμφωνήσει και ο Άρης έχει στη λίστα του τον Διούδη!

Eκτός 11άδας θα μείνει σίγουρα ο Μορόν, με τον Ανσαριφάρντ να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Σουλεϊμάνοφ. Εντελώς διαφορετική η τριάδα στην επίθεση σε σχέση με εκεινη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.  Αλλαγές και στην άμυνα, με τον Οντουμπάτζο επίσης να μένει εκτός και τον Φατόρε να είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του.

Έκπληξη με τον Μανού Γκαρθία! Ο one and only Ισπανός που ήταν mvp κόντρα στον Βόλο, έμεινε εκτός αποστολής, προφανώς για να ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη στον επαναληπτικό του ημιτελικού με τον Παναιτωλικό!

Έκπληξη και με τον Μπένετ. Ο Κοσταρικανός που έμεινε εκτός αποστολής κόντρα σε Βόλο και Παναθηναϊκό, όχι μόνο είναι στην αποστολή, αλλά είναι και ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Ζαμόρα στο αριστερό φτερο της επιθεσης.

Φανέλα βασικού, διεκδικούν και οι Φαμπιάνο, Φεράρι, Ντουκουρέ, Βερστράτε.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης – ΑΕΚ, Μεγάλες, Μάντζιος,aris – aek, megales, mantzios