Η ΑΕΚ με αλλαγές, ο Άρης με 11άδα ΠΑΟΚ

ΑΕΚ και Άρης έχουν στόχο το Κύπελλο. Για διαφορετικούς λόγους δεδομένα. Η ΑΕΚ μετά το περσινό νταμπλ, θέλει, ονειρεύεται back to back. Απίστευτο αν κρίνει κάποιος πως το περσινό ήταν μόλις το τρίτο νταμπλ στην ιστορία της. Η νίκη, ωστόσο, επί του Ολυμπιακού την έφερε και πάλι κοντά στην κορυφή. Μόλις στο -2 από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα υποδέχεται την Κυριακή (14/1)

στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Άρης για άλλους λόγους θέλει τον τίτλο. Θα είναι ο πρώτος από το 1970. Μεγάλο το διάστημα. Εδώ και καιρό όμως στο κλαμπ έχει τεθεί ως στόχος η κατάκτηση ενός τροπαίου. Άλλωστε, 54 χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά, πάρα πολλά. Η συγκυρία του αγώνα με την ΑΕΚ η καλύτερη. Την ήττα στην Τρίπολη, που ήταν σοκ με τον τρόπο που ήρθε, ακολούθησε ο θρίαμβος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι 11άδες των δύο ομάδων λογικά θα είχαν αλλαγές. Για τον Άρη δεν ίσχυσε αυτό.

Ο Αλμέιδα κατεβάζει ένα σύνολο με αλλαγές αλλά και με παίκτες που έπαιξαν στο Καραϊσκάκη. Στα στόπερ δίπλα στον Μήτογλου θα παίξει ο Σιμάνσκι ενώ ο Τσούμπερ θα αγωνιστεί στα άκρα και ο Πισάρο πίσω από τον φουνταριστό Πόνσε. Στον πάγκο είναι ο Αραούχο. Από όσους έμειναν εκτός αποστολής (Βίντα, Κάλενς), ο Γαλανόπουλος είχε ενοχλήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είναι στον πάγκο.

Ο Μάντζιος από την πλευρά του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ κατεβάζει ένα σύνολο που είναι ακριβώς το ίδιο σε σχέση με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό πως παίζουν οι ίδιοι λίγα 24ώρα μετά και μάλιστα σε ματς που θα έχει και πάλι αγωνιστική ένταση, τρεξίματα και ενέργεια.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Τσούμπερ, Πισάρο, Πόνσε.

Στον πάγκο είναι οι Στάνκοβιτς, Ρότα, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Φερνάντες.

Η 11άδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Στον πάγκο είναι οι Χουτεσιώτης, Ρόουζ, Ντουκουρέ, Αγοραστός, Μανού Γκαρθία, Φεράρι, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Ζαμόρα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα