Το «δώρο» που κάνει ο Ολυμπιακός στους Έλληνες διαιτητές!

Η απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να κινηθεί νομικά κατά της διαιτητικής ομάδας του αγώνα με την ΑΕΚ πιθανότατα θα βάλει τέλος στην έλευση ξένων ρέφερι στην Ελλάδα!

Όπως ενημέρωσε ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πειραιώς με την οποία καταγγέλλονται «τα αδικήματα της συστάσεως

συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος που προβλέπει το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου», γνωστοποιώντας ότι εγκαλούμενοι είναι και οι διαιτητές του ντέρμπι με την ΑΕΚ,  Μαρέφκα, Χέρμο, Ζέμκο, ο VAR Μίxελ και ο AVAR Μεϊντάνας.

Μηνύσεις κατά καιρούς σε διαιτητές έχουν γίνει, αλλά για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό με ξένους ρέφερι! Είναι δεδομένο οτι η κίνηση αυτή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενδεχομένως να βάλει και τέλος στην έλευση ξένων διαιτητών στην Ελλάδα, από εδώ και στο εξής.

Η απόφαση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να κινηθεί νομικά θα φτάσει – αν δεν έχει φτάσει ήδη – μέχρι την UEFA η οποία με τη σειρά της είναι σχεδόν σίγουρο οτι πλέον θα πάψει να βάζει «πλάτη» στην εξεύρεση διαιτητών για τα ντέρμπι σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.
Και κάτι τέτοιο να μην συμβεί, κανένας ξένος διαιτητής δεν θα θέλει πλέον να έρθει στη χώρα μας να σφυρίξει, ειδικά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Δεν αποκλείεται επίσης, ακόμα και διαιτητές που έχουν συμφωνήσει να έρθουν στη χώρα μας, όπως ο ρέφερι του επαναληπτικού του ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός για το Κύπελλο, την ερχόμενη Τετάρτη (17/1) που έχει βρεθεί, να ακυρώσουν την συμφωνία που έχουν κάνει με την ΚΕΔ.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα