Η ΑΕΚ έχει τραγική αμυντική λειτουργία

Η ΑΕΚ αυτό που έχει πετύχει είναι εντυπωσιακά αρνητικό. Και καταδεικνύει την τραγική αμυντική της λειτουργία. Σε ένα μεγάλο βαθμό δείχνει και γιατί είναι ήδη στο -8 από τον Ολυμπιακό. Αλλά και γιατί εμφανίστηκε στην Κρήτη η χειρότερη ΑΕΚ επί Αλμέιδα.

Ακόμα και αν η Ένωση κερδίσει τον Παναιτωλικό

την Κυριακή (8/10) το -5 από τον Ολυμπιακό δεν είναι λίγο.

Η ΑΕΚ λοιπόν έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της. Απίστευτο. Σε 11 στα 11. Σε 5 στην Ευρώπη και σε 6 στην Ελλάδα. Έχει δεχθεί 16 τέρματα από 8 σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σημαίνει αυτό ένα μ.ο. περίπου 1,5 γκολ ανά παιχνίδι.

Η ΑΕΚ δηλαδή για να κερδίσει έναν αγώνα θέλει μίνιμουμ 2 γκολ. Αυτό βέβαια φαίνεται από τα αποτελέσματά της. Σε κανένα από τα ματς που έχει δώσει δεν έχει κερδίσει εύκολα. Και καλά τα ντέρμπι ή τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ήταν και αυτά με υψηλού επιπέδου αντιπάλους (Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αντβέρπ, Μπράιτον).

ΑΕΚ: Η τραγική άμυνα

Σε 4 ματς με αντιπάλους χαμηλότερης από την ΑΕΚ, δυναμικότητας έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. Η ήττα από τον πολύ καλύτερο στο ματς ΟΦΗ. Ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό. Νίκη τόσο στο Βόλο όσο και στην OPAP Arena με τον Ατρόμητο με πέναλτι στο τέλος των ματς. Η ΑΕΚ ζορίζεται και δυσκολεύεται.

Αυτό οφείλεται επίσης, στο γεγονός πως σε 8 από τα 11 παιχνίδια που έχει δώσει έχει βρεθεί πίσω στο σκορ.

Ασύλληπτα κακό ρεκόρ.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ και στα δύο παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την Αντβέρπ. Από τους Βέλγους ηττήθηκε και αποκλείστηκε. Βρέθηκε πίσω με Παναθηναϊκό, Βόλο, Πανσερραϊκό και ΟΦΗ. Τα δύο πρώτα τα κέρδισε, στη Λεωφόρο έκανε μαζί με την Μπράιτον την καλύτερη φετινή εμφάνιση.

Η ΑΕΚ αν δεν βελτιώσει την αμυντική της προσέγγιση και συμπεριφορά θα κάνει και άλλες γκέλες. Δίνει χώρο στον αντίπαλο, χαρίζει γκολ, έχει κενά διαστήματα στην αρχή των αγώνων της.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα