Γρανάδα – Ομόνοια 2-1: Φαβορί για την πρωτιά οι Ισπανοί (vid)

Την τρίτη κατά σειρά (και πιθανότατα καταδικαστική για τις πιθανότητες πρόκρισής της) ήττα γνώρισε η Ομόνοια στο «Νουέβο Λος Κάρμενες».

Μετά το 0-2 στο ΓΣΠ η Γρανάδα κατέβαλε τους «πράσινους» με 2-1 και με την παρθενική εντός έδρας νίκη της στην Ευρώπη έφτασε τους 10 βαθμούς κι έκανε καθοριστικό βήμα τόσο για την πρόκριση στους 32.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ισπανούς αναδείχθηκε ο Αλμπέρτο Σόρο, ο οποίος «σέρβιρε» το πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο, ενώ για το «τριφύλλι»

το τέρμα του Ασάντε (για το 1-1) δεν αποδείχθηκε αρκετό για τη δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Γρανάδα – Ομόνοια: «Ψυχρολουσία»

Από ασίστ του Σόρο ο Σουάρες νίκησε τον Φαμπιάνο (8’) και, όπως είχε συμβεί και στο ΓΣΠ, η Γρανάδα άνοιξε το σκορ με την πρώτη της τελική και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. «Πατώντας» πάνω σε αυτό το 1-0 οι Ισπανοί αναλώθηκαν σε έλεγχο του ρυθμού και των «πρασίνων», οι οποίοι μόνο μέσω αντεπιθέσεων μπορούσαν να πλησιάσουν την εστία του Σίλβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 3-2: Δεν άντεξε και κινδυνεύει να μείνει έξω! (vids)

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μπεργκ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή και δευτερόλεπτα αργότερα δικαιώθηκε, καθώς ο άρτι νεοεισελθών Λέτσιακς σέντραρε και στο δεύτερο δοκάρι ο Ασάντε με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Σίλβα για το 1-1 ενώ στο 73′ ο Σόρος έδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Γρανάδα (4-2-3-1): Σίλβα – Πέρεθ (66’ Φουλκέ), Ντουάρτε, Βαγέχο, Νέβα – Ερέρα, Μίγια – Σολδάδο (79’ Πουέρτας), Γκοναλόν (66’ Ματσίς), Σόρο (79’ Μολίνα) – Σουάρες (79’ Μπράις).

Ομόνοια (3-4-3): Φαμπιάνο – Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ – Μαυρίας, Κούσουλος, Σέχου (59’ Γκόμεθ), Κίκο (59’ Λέτσιακς) – Μποτεάκ (36’ Ασάντε), Τζιωνής (59’ Τιάγκο) – Κακουλλής (74’ Σενέ).

Το άρθρο Γρανάδα – Ομόνοια 2-1: Φαβορί για την πρωτιά οι Ισπανοί (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα