Στο ξενοδοχείο οπαδοί του ΠΑΟΚ

21:48 3/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Οι οπαδοί του Δικεφάλου βλέποντας πως η ομάδας τους βρίσκεται σε μια παρατεταμένη αγωνιστική κρίση και κινδυνεύουν να χάσουν όλους τους στόχους αποφάσισαν να παρέμβουν στέλνοντας τα μηνύματα τους σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο αντιπροσωπεία οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε όχι στην προπόνηση, αλλά στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει

η αποστολή. Αρχικά εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τα συνεχιζόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και για κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων της ομάδας. Στη συνέχεια ζήτησαν να ανασυνταχθούν άμεσα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και των αγώνων για τα play offs.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ νιώθει απογοητευμένος από τις εμφανίσεις της ομάδας και βλέπει πως αυτή η κατάσταση δεν βελτιώνεται με όσες συζητήσεις κι αν γίνουν από την πλευρά τους και φυσικά από την διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη. Να θυμίσουμε πως αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα που οι οπαδοί εξωτερικεύουν τις απόψεις τους για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Η πρώτη ήταν μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη και μάλιστα στην Εθνική οδό.

Keywords
Τυχαία Θέματα