Γιατί ο Λίντσεϊ Ρόουζ επέστρεψε τώρα στον Άρη

Μετά από 2,5 χρόνια στα οποία φόρεσε τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας, ο Λίντσεϊ Ρόουζ επιστρέφει ξανά στο Βικελίδης και τον Άρη. Οι λόγοι της επιστροφής του και οι αντιστάσεις που κάμφθηκαν.

Ο 31χρονος Γάλλος έδωσε τα χέρια με την ΠΑΕ Άρης για συμβόλαιο 2,5 ετών και σε πρώτη φάση έρχεται να συμπληρώσει το δίδυμο Μπράμπετς – Φαμπιάνο.

Και λέμε σε πρώτη φάση διότι υπάρχει και ο επίσης ποιοτικός Φραν Βέλεθ, με τη διαφορά όμως ότι ο Ισπανός στόπερ ακόμη αναρρώνει από την βαριάς μορφής θλάση

που υπέστη λίγο καιρό αφότου επέστρεψε στον Άρη. Ακόμη κι όταν επιστρέψει κανείς δεν ξέρει σε ποια ακριβώς κατάσταση θα είναι και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να βρει ρυθμό.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που έκαναν τους κιτρινόμαυρους να στραφούν στη λύση Ρόουζ. Έναν παίκτη που ξέρει την ομάδα και που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Πάνω στο τελευταίο υπάρχει και η πίεση του χρόνου καθώς ο Ιανουάριος όχι μόνο είναι «φορτωμένος» από παιχνίδια (6 σε διάστημα 18 ημερών), αλλά περιλαμβάνει και τις δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, που πλέον αποτελούν κάτι παραπάνω από τη… μισή σεζόν για τον Άρη.

Συνεπώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και για «πειράματα». Ούτε το ρίσκο με έναν νέο ποδοσφαιριστή που θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής και… άν έβγαινε τελικά. Ο Άκης Μάντζιος το ξέρει αυτό και έτσι έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ένας ακόμη λόγος που επιστρέφει ο Γάλλος είναι και γιατί πολύ ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα. Και γιατί έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τον Άρη, αλλά και από τη ζωή στην πόλη.

Θυμίζουμε ότι με τον Ρόουζ υπήρξε επαφή και το περασμένο καλοκαίρι, τελικά όμως δεν κατέστη δυνατό να επιστρέψει τότε. Η επιθυμία του όμως να γυρίσει φάνηκε και από το γεγονός ότι έριξε το κασέ του αρκετά και έτσι επιτεύχθηκε συμφωνία.

Με όλα τα παραπάνω κάμφθηκε και η όχι και τόσο «ζεστή» γνώμη που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης για εκείνον έχοντας την άποψη ότι μπορεί να βρεθεί μια καλύτερη λύση, όποτε το όνομά του Ρόουζ έπεφτε στο τραπέζι για ενδεχόμενη επιστροφή στο Βικελίδης

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα