O Γκανέζος σούπερ επιθετικός της Ρίο Άβε έλαβε εντολή να γυρίζει άμεσα στην Πορτογαλία – Εμπλοκή Ολυμπιακού;

O Γκανέζος σούπερ επιθετικός της Ρίο Άβε, Γιακουμπού Αζίζ, έλαβε εντολή να γυρίζει την 1η Ιανουαρίου στην Πορτογαλία από την Wuhan Three Towns FC της Κίνας όπου αγωνίζονταν ως δανεικός.

Οι Κινέζοι προσπάθησαν να ανανεώσουν τον δανεισμό του Γκανέζου, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 γκολ, αλλά η κινεζική ομάδα δεν έχει χρήματα και προσπάθησε να διαπραγματευτεί νέο δωρεάν δανεισμό, με ρήτρα εξαγοράς 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία αρνήθηκε η Ρίο Άβε.

«Ως εκ τούτου, ο

επιθετικός επιστρέφει στη Ρίο Άβε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και θα μπορούσε τελικά να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο μέλλον εάν προκύψει μια δελεαστική προσφορά», αναφέρει η έγκυρη πορτογαλική abola.pt.

O Γκανέζος σούπερ επιθετικός της Ρίο Άβε έλαβε εντολή να γυρίζει άμεσα στην Πορτογαλία – Εμπλοκή Ολυμπιακού;

Ο βασικός επιθετικός της Ρίο Άβε Αντρέ Περέιρα έσπασε τη μύτη του στον αγώνα με την Γκιμαράες και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το επόμενο παιχνίδι της Ρίο Άβε είναι στις 7 Ιανουαρίου, εντός έδρας, με την Πορτιμονένσε και ο Αντρέ Περέιρα θα μπορεί να αγωνιστεί, αλλά φορώντας μάσκα προσώπου.

Μήπως τελικά πίσω από την άμεση επιστροφή του Γκανέζουν εμπλέκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψάχνει για το Γενάρη επιθετικό καθώς θα λείπει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο Copa Africa και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι τραυματίας;

Να σημειωθεί ότι ο Αζίζ έχει market value στα 2 εκατ. ευρώ και έχει αγωνιστεί επίσης στις Γκιμαράες, Εστορίλ και Βιζέλα.

Στη Γκιμαράες o 25χρονος Γκανέζος επιθετικός έβαλε 12 γκολ σε 28 εμφανίσεις ενώ στη Ρίο Άβε, πριν φύγει για την Κίνα, είχε 18 γκολ σε 50 εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τα έβαλαν κάτω για μεταγραφές Καρβαλιάλ, Άλβες

Αποκλειστικό: Τέσσερα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε τρεις μέρες – Τι θα γίνει με τους ξένους διαιτητές; «Θέμα» με το Ολυμπιακός – ΑΕΚ!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα