"Βόμβα" από τον ατζέντη του Ικάρντι για την Ρεάλ Μαδρίτης

16:16 25/11/2023 - Πηγή: Contra

Παίρνει "φωτιά" το σενάριο που θέλει την Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται να πάρει τον Ιανουάριο από την Γαλατά τον Μάουρο Ικάρντι. Μία ανάγκη που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των τραυματισμών που βασανίζουν πρωτοκλασάτους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικό με δήλωσή του που αναπαράγει η ισπανική AS επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενδιαφέροντος από τους Μαδριλένους για τον πελάτη του: "Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Βρίσκομαι στην Μαδρίτη αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν κάνει ακόμα επίσημη πρόταση. Αλλά μιλάμε με αυτούς που

είναι υπεύθυνοι για την Ρεάλ.

Θα ταξιδέψω στην Κωνσταντινούπολη την Δευτερά για να συναντηθώ με τον Ερντέν Τιμούρ. Θα παρακολουθήσω το Γαλατασαράι - Γιουνάιτεντ την Τετάρτη. Σίγουρα, θα περάσω χρόνο και με τον Μάουρο. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή".

Οι παραπάνω κουβέντες του Έλιο Λατέριο Πίνο επί της ουσίας δείχνουν ότι κάτι παίζει μεταξύ των δύο πλευρών και μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Θυμίζουμε πως ο Ικάρντι είχε πάει πέρυσι δανεικός στην Τουρκία, έκανε εξαιρετική σεζόν και η Γαλατά τον αγόρασε από την Παρί αντί 10.000.000 ευρώ.

Ο Αργεντινός και φέτος έχει κάνει τρομερή αρχή στις υποχρεώσεις του με 15 γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το βασιλικό δίλημμα: Μόντριτς ή Κασεμίρο;

Αντουάν Γκριεζμάν, το ξεκαθάρισμα: Φεύγει ή όχι από την Ατλέτικο

Προσφορά εκατομμυρίων στον Μπέλιγχαμ

Keywords
Τυχαία Θέματα