Γιάννης Αλαφούζος: Γι’ αυτό έφερε τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Γιάννης Αλαφούζος: Γι αυτό έφερε τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της ομάδας του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην εποχή του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό, όμως άνθρωποι κοντά στον Γιάννη Αλαφούζο (σ.σ. και όχι από την ομάδα των «πρασίνων») το είχαν καταλάβει εδώ και καιρό.

Πως για τον Γιάννη Αλαφούζο το κεφάλαιο Γιοβάνοβιτς είχε κλείσει.

Ο λόγος της επιλογής του Φατίχ Τερίμ είναι πιο… βαθύς απ’ ότι φαίνεται με μία πρώτη ανάγνωση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν επέλεξε απλά έναν έμπειρο προπονητή για να δώσει στον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε έναν προπονητή σούπερ σταρ για να δώσει στον Παναθηναϊκό το στάτους που δεν έβλεπε επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γιάννης Αλαφούζος: Γι αυτό έφερε τον Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Ο Κύριος και συμπαθητικότατος Γιοβάνοβιτς από πέρσι την άνοιξη, όταν ο Παναθηναϊκός πήγαινε φουλ για πρωτάθλημα έδειχνε σε κάθε του κίνηση και δήλωση μία σεμνότητα και μία ηρεμία που από ένα σημείο και μετά έπαψε να συνάδει με τα θέλω του Γιάννη Αλαφούζου.

Η τεράστια επένδυση του προέδρου του Παναθηναϊκού στην ομάδα, τον έκανε να θέλει έναν άνθρωπο στην ηγεσία του αθλητικού τμήματος από τον οποίο να ξεχειλίζει η διάθεση για πρωταθλητισμό. Όχι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το… παράτησε το θέμα τίτλος, αλλά πολλές φορές ο τρόπος που θες κάτι είναι που μετράει.

Με λίγα λόγια Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζος έπαψαν να έχουν την ίδια οπτική.

Ο «αυτοκράτορας» του τουρκικού ποδοσφαίρου είναι ένας άνθρωπος που θα βάλει όλους στον πράσινο οργανισμό σε «μουντ» πρωταθλητισμού. Αυτό ήθελε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος. Να ποθούν όλοι το πρωτάθλημα.

Και με τον Τερίμ όποιος δεν ποθεί το πρωτάθλημα ή τον πρωταθλητισμό, απλά δεν θα έχει θέση στην ομάδα.

Δεν είναι εύκολος ο Φατίχ Τερίμ. Τεράστιο μέγεθος, ίσως το μεγαλύτερο από πλευράς προπονητή ομάδων που πατά το πόδι του στην Ελλάδα. Αυτό το στάτους είναι που έλειπε από τον Γιάννη Αλαφούζο και αυτό θέλει να επαναφέρει στον Παναθηναϊκό. Την λάμψη και το θέλω για πρωταθλητισμό.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Ενδιάμεσος ο Ατζούν για Φατίχ Τερίμ – Παραμένει μόνος ο Αλαφούζος

Φατίχ Τερίμ: Έτσι μετέδωσε ο ΣΚΑΪ την έλευσή του στον Παναθηναϊκό

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα