30 χρόνια Aigan exclusive care for your pet

Τρεις δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά γιόρτασε φέτος η AIGAN που δραστηριοποιείται στο χώρο διατροφής και περιποίησης κατοικίδιων με μια μεγάλη εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο φυσικό κατάστημα, Νικολάου Πλαστήρα 77, στους Αγίους Αναργύρους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες πελάτες του καταστήματος οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν 30 δώρα συνολικής αξίας 10.000€ σε μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα με μουσική και κοκτέιλ.

Ο ιδρυτής της επιχείρησης ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στον εορτασμό

και τόνισε στο χαιρετισμό του τα εξής: «Η πορεία μας μέχρι τώρα δεν ήταν πάντα εύκολη και σε αυτές τις τρεις δεκαετίες ήρθαμε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις, αλλαγή δραχμές σε ευρώ, οικονομική κρίση, capital control και κλείσιμο τραπεζών, covid, lock down και απαγόρευση κυκλοφορίας. Τις αντιμετωπίσαμε όλες με την δικής σας αγάπη και στήριξη. Άλλωστε αρκετοί από εσάς είστε μαζί μας από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Aigan όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει έμπρακταnανθρώπους και δράσεις για την φροντίδα και προστασία των ζώων έχοντας προχωρήσει σε σημαντικές δωρεές στο Δήμο Αγίων Αναργύρων και σε φιλοζωικούς συλλόγους στο δήμο Αγίων Αναργύρων, στο Δήμο Φυλής, στο Δήμο Πετρούπολης και Νέας Φιλαδέλφειας. Με την υπόσχεση ότι τέτοιου είδους δράσεις θα συνεχίσουν να γίνονται και να είναι δίπλα σε όλους όσους τους έχουν ανάγκη.

H Aigan με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο διαθέτοντας φυσικό και ηλεκτρονικόκατάστημα και με πάνω από 9.000 προϊόντα μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και να βρει λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μικροί σας φίλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 8541920 ή να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα: www.aigan.gr

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα