Γιαννακόπουλος: Ντου και επίθεση στο σπίτι του, καταγγέλλει με πέτρες και μαχαίρια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταγγέλλει τη Θύρα 13 για επίθεση στο σπίτι του με πέτρες και μαχαίρια.

Ακριβώς δύο χρόνια μετά τον χαμό του εμβληματικού Παύλου Γιαννακόπουλου, το κλίμα στην παναθηναϊκή οικογένεια είναι επιεικώς νοσηρό.

Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταγγέλλει ότι μέλη της Θύρας 13 έφτασαν μέχρι το σπίτι του.

Έκαναν επίθεση με πέτρες και μαχαίρια, σύμφωνα με τον ίδιο.

Έξω από το σπίτι του διοικητικού

ηγέτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη (10/6) ορισμένα άτομα, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι μέλη της Θύρας 13. Ακολούθησαν απίστευτες σκηνές. Τα άτομα αυτά και τα μέλη της προσωπικής ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου χώριζαν μόνο τα κάγκελα του σπιτιού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καταγγέλει πως έφεραν μαζί τους πέτρες και μαχαίρια ενώ το ίδιο διάστημα η μία πλευρά έβριζε την άλλη.

Ο, μέχρι πρότινος, ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνέχισε τις καταγγελίες ενώ φαίνεται πως το ίδιο διάστημα είχε κληθεί και η Αστυνομία.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν, πραγματικά, απίστευτες και παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατήγγειλε πως κομμάτι των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού ευθύνεται για αυτό το χοντρό συμβάν και πλέον, όλα δείχνουν, πως τον λόγο θα έχει η Αστυνομία.

Δυστυχώς σε μία εποχή που η παναθηναϊκή οικογένεια πρέπει να πορεύεται ειρηνικά, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο…



Το άρθρο Γιαννακόπουλος: Ντου και επίθεση στο σπίτι του, καταγγέλλει με πέτρες και μαχαίρια εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα