Γιάννα Αγγελοπούλου: Μια γροθιά απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή

16:41 9/9/2020 - Πηγή: Sportime

Γιάννα Αγγελοπούλου: Μήνυμα όλο… νόημα από την πρόεδρο της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέφερε στον λογαριασμό της στο twitter: «Στην επέτειο, το 2021, ενώνουμε δυνάμεις. Συμφιλιωνόμαστε με την ιστορία μας και γινόμαστε μια γροθιά απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή. Αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε απομονωμένες περιοχές, όπως ο Άη Στράτης. Η ενότητά μας είναι ο σύγχρονος πατριωτισμός μας».

Στεκόμαστε στο «γινόμαστε μια γροθιά απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή», μία φράση που διατυπώνεται

την περίοδο των δύσκολων σχέσεων με την Τουρκία και την ένταση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, με φόντο τις παράνομες τουρκικές έρευνες σε ελληνική και τουρκική υφαλοκρηπίδα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Άη Στράτης, για τον οποίο κάνει αναφορά τη Γιάννα Αγγελοπούλου είναι το αντίστοιχο Καστελόριζο στο Αιγαίο. Δηλαδή, το νησί αυτό εκτός του ότι δίνει την δυνατότητα στην Ελλάδα να ελέγχει τα «Στενά», ελέγχει και μειώνει την τουρκική επήρεια ΑΟΖ στο Αιγαίο.

Στην επέτειο, το 2021, ενώνουμε δυνάμεις. Συμφιλιωνόμαστε με την ιστορία μας και γινόμαστε μια γροθιά απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή. Αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε απομονωμένες περιοχές, όπως ο Άη Στράτης. Η ενότητά μας είναι ο σύγχρονος πατριωτισμός μας. GA #Greece2021 pic.twitter.com/3h1FgIo3mp

— Gianna Angelopoulos (@GAngelopoulou) September 9, 2020

Το άρθρο Γιάννα Αγγελοπούλου: Μια γροθιά απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα