Προμηθέας: Κλείνει τον Ντελρόι Τζέιμς

16:34 9/9/2020 - Πηγή: Sportime
Ο Προμηθέας Πάτρας ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Ντελρόι Τζέιμς, ώστε να καλυφθεί το κενό του Μοχάμεντ Φαγιέ που δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 34χρονος (2,08μ.) πάουερ φόργουορντ είναι «εγκλωβισμένος» στην πατρίδα του, την Σενεγάλη, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Έτσι ο Προμηθέας καλείται να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του και φαίνεται πως τον έχει βρει στο πρόσωπο του Ντελρόι Τζέιμς.

Ο Τζέιμς έχει περάσει από την Ελλάδα

και πιο συγκεκριμένα από την ΑΕΚ. Ο 33χρονος παίκτης φόργουορντ (2.03 μ.) μπορεί να παίξει τόσο στη θέση «4» όσο και στη θέση «5» και να δώσεις λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Την σεζόν που πέρασε ο Τζέιμς αγωνιζόταν στην ACB για λογαριασμό της Μούρθια. Εκεί είχε συμπαίκτες τους Ντούσαν Σάκοτα και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο @promitheas_patras κόντρα σε @aekbc στον ημιτελικό του Super Cup (Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου) #promitheasbc #ThisIsPatra #BasketLeague #SuperCup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PROMITHEAS PATRAS BC (@promitheas_patras) στις 9 Σεπ, 2020 στις 3:02 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

H κλήρωση του @promitheas_patras για την Basket League 2020-21. Πρεμιέρα εκτός κόντρα σε @panioniosbc στις 10 Οκτωβρίου. #promitheasbc #ThisIsPatra #BasketLeague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PROMITHEAS PATRAS BC (@promitheas_patras) στις 9 Σεπ, 2020 στις 3:00 πμ PDT

Το άρθρο Προμηθέας: Κλείνει τον Ντελρόι Τζέιμς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα