Γιανγκ σε Λιν: «Δεν τελείωσες ακόμα» (pic)

Στο πλευρό του Τζέρεμι Λιν έδειξε ότι βρίσκεται ο Τρέι Γιανγκ, μετά τις συγκινητικές αποκαλύψεις του πρώτου για την πτωτική πορεία της καριέρας του.

Ο παίκτης είναι από την 1 Ιουλίου ελεύθερος, ωστόσο καμία ομάδα δεν έχει δηλώσει πως θέλει να συμφωνήσει μαζί του, κάτι που τον έχει φέρει στα όρια του.

Συγκεκριμένα, ο Λιν ξέσπασε στην τελευταία του συνέντευξη, που παραχώρησε σε ένα event στην Ταϊβάν,

λέγοντας:

«Είναι μια σκληρή free agency. Από ότι φαίνεται το ΝΒΑ δεν με θέλει πια. Όπως λένε όταν πιάνεις πάτο, το μόνο που μπορείς να κάνει μετά είναι να αρχίσεις να σκαρφαλώνεις πάλι προς τα πάνω. Φαίνεται ότι ο πάτος δεν έχει τέλος για εμένα…».

Έτσι, ο Τρέι Γιανγκ που είχε παίξει στο παρελθόν μαζί του, στους Ατλάντα Χοκς, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον πρώην συμπαίκτη του.

Για να το πετύχει αυτό, χρησιμοποίησε το προσωπικό του Twitter, στο οποίο και έγραψε:

«Είχα τον Λιν ως βετεράνο και μπορώ να σας πω ότι πάντα ήταν διασκεδαστικά. Ο τύπος μπορεί να παίξει, αλλά ποτέ δεν είναι εγωιστής, πάντα έβαζε πρώτα την ομάδα. Οι αληθινοί ξέρουν αδελφέ. Πάντα θα σε προσέχω… Δεν τελείωσες ακόμα».

Me having @JLin7 as one of my Vets, I’ll tell you I’ll ALWAYS be a fan of him!! Dude can HOOOOP, But is never selfish, it’s always about others and the Team First… The real ones know Bro!! I’ll always have your back… You not done yet #LINSANITY https://t.co/F07NAnuXIt

— Trae Young (@TheTraeYoung) July 28, 2019

The post Γιανγκ σε Λιν: «Δεν τελείωσες ακόμα» (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα