Γερμανία: Πέφτουν μόνες τους στον γκρεμό έξι ομάδες, λόγω κορονοϊού

Το τεράστιο οικονομικό «τσουνάμι» που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός έχει αρχίσει να «καταπίνει» πολλές ομάδες και να προκαλεί κοσμογονικές αλλαγές σε πολλά πρωταθλήματα του κόσμου και στην περίπτωσή μας της Ευρώπης. Σενάρια από τη Γερμανία ανέφεραν ότι έξι ομάδες της BBL «βαράνε κανόνι»!

Οι σύλλογοι (δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους) αυτοί φέρονται και ζητούν να υποβιβαστούν, καθώς έχουν υποστεί «κραχ» από την διακοπή του πρωταθλήματος και το οικονομικό «τσουνάμι» που έχει προκαλέσει ο Covid-19.

Οι

πέντε απ΄ αυτές τις ομάδες φέρονται να ζήτησαν να πέσουν στην Α2. Η έκτη πρότεινε δυο πιθανά σενάρια για την βουτιά που θα κάνει στο κενό. Η μια είναι να πέσει στη Α2 και η δεύτερη είναι να πέσει απευθείας στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία της Γερμανίας.

Και όλα αυτά γίνονται την ώρα που δεν έχει παρθεί ακόμα καμία απόφαση για το αν η σεζόν στην BBL θα ξεκινήσει και πάλι κάποια στιγμή ή θα μπει οριστικό «λουκέτο» στην διοργάνωση.

Η Γερμανία δεν είναι η μόνη χώρα που οι οικονομικές συνέπειες της επέλασης του κορονοϊού έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού κάποιες ομάδες.

Πριν καιρό στην Ιταλία κυκλοφόρησαν σενάρια που ανέφεραν ότι κάποιοι σύλλογοι είναι όχι με το ένα πόδι, αλλά και με τα δυο στον γκρεμό και ετοιμάζονται να πέσουν στο κενό και να υποβιβαστούν εθελούσια σε μικρότερες κατηγορίες.

The post Γερμανία: Πέφτουν μόνες τους στον γκρεμό έξι ομάδες, λόγω κορονοϊού appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα