Φωτιά Βαρυμπόμπη – Ο Ήρωας πυροσβέστης είναι η φωνή που θα ακούσουμε σήμερα όσο εκείνος είναι στη μάχη με τις φλόγες

02:31 4/8/2021 - Πηγή: Sportime

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τις εικόνες που έρχονται στις οθόνες μας τις τελευταίες ώρες από τις εφιαλτικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Η Αττική κα η Βαρυμπόμπη είναι τα σημεία που έχουν τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στις υπόλοιπες περιοχές που εχουν εκδηλωθεί πυρκαγιές η ζημιά είναι μικρότερη.

Ένα video

που έχει γινει viral τις τελευταίες ώρες και είναι τραβηγμένο μέσα από ένα πυροσβεστικό όχημα, δείχνει τις υπεράνθρωπες – ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών μας κάθε φορά που έρχονται αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα. Οι εικόνες είναι απόκοσμες, τρομακτικές βλέπουμε τους πυροσβέστες με αυτοθυσία να περνάνε με το όχημα τους μέσα από τις πυρκαγιές. Μέσα από το video αυτό όμως μας δόθηκε η αφορμή να γνωρίσουμε καλύτερα τον Σταυρο Γερμαλιδη.

Ο άνθρωπος που φαίνεται να εχει ανεβάσει το σοκαριστικό video είναι ο Σταύρος Γερμαλίδης. Πυροσβέστης στο επάγγελμα όπως φαίνεται κα από το προφίλ του στο facebook. Ο Σταύρος, όπως και όλοι οι πυροσβέστες, δίνει την ψυχή του κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τις φλόγες. Εμπειρίες πολλές, συναισθήματα άπειρα που ο Σταύρος έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τα εκφράσει, να τα βγάλει από μέσα του και να τα μοιραστεί με τον κόσμο.

Ο Σταυρος Γερμαλίδης εκτός από Ηρωας είναι και ενας καλλιτέχνης. Με φωνή που θα έλεγε κανείς ότι θυμίζει τον Παντελή Παντελίδη, αλλά με το δικό του ξεχωριστό χρώμα, ο Σταύρος μοιράζεται τακτικά τραγούδια δικά του, αλλά και γνωστά άλλων καλλιτεχνών, από το σπίτι του με μια κιθάρα. Ξέροντας πλέον τι κάνει ο Σταύρος για όλους εμάς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον ακούσουμε και να προσευχηθούμε να τον έχει ο Θεός καλά αυτόν και όλους όσους μάχονται μαζί του. Εχει να μας πει πολλά.

Ενα δικό του τραγούδι :

Αλλα τραγούδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά Βαρυμπόμπη : Φιλόζωοι από όλη την Αττική ενώνουν τις δυναμεις τους μέσα από τα social media

Φωτιά Βαρυμπόμπη – Ο Παίκτης reality που ξενύχτησε βοηθώντας τους πυροσβέστες

Φωτιά Βόρεια Εύβοια: Κάηκαν σπίτια – Η πυρκαγιά κύκλωσε βενζινάδικο (vid)

Sportime Greece για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα