Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς 1-1: Πολύ σκληρός για να πεθάνει – Αγκιμπού ο λυτρωτής!

23:56 3/8/2021 - Πηγή: Sportime

Μέχρι το 87ο λεπτό, όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα έφευγε με σκυφτό κεφάλι από το Φάληρο κόντρα στη Λουντογκόρετς . Ωστόσο, ο Αγκιμπού Καμαρά έδωσε τη λύση, με τα πάντα να κρίνονται στον επαναληπτικό της Βουλγαρίας (1-1)

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο τρίτο λεπτό είχαν την πρώτη διπλή ευκαιρία με δημιουργό τον Λαλά, αλλά τις σέντρες του στην περιοχή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε ο Μασούρας,

ούτε και ο Χασάν.

Tην ίδια στιγμή, οι Βούλγαροι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο περιμένοντας καρτερικά να βγουν στην κόντρα. Ωστόσο το τρανζίσιον των Πειραιωτών ήταν εξαιρετικό.

Οι παίκτες του Μαρτίνς είχαν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους, αλλά κάθε σέντρα που επιχειρούσαν αντιμετωπιζόταν από τους κεντρικούς αμυντικούς Πλαστούμ και Βέρντον. Η Λουντογκόρετς «κοίμισε» την ανάπτυξη των γηπεδούχων και στο 33ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ο Τζολάκης όμως έβαλε μεγαλοπρεπές «στοπ» στο τετ α τετ με τον Πιέρρο Σωτηρίου.

Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου και ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε να ψάχνει με ποιον τρόπο θα μπορούσε να φρεσκάρει τη δημιουργία των γηπεδούχων.

Η ψυχρολουσία από τον Ντεσπόντοφ και η άχαστη ευκαιρία του Χασάν

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Ολυμπιακό, όταν ο Ντεσπόντοφ σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ (49’). Ο Τζολάκης δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Στο 58΄ ο Χασάν έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται, όταν βρέθηκε εξ επαφής με την εστία, αλλά σημάδεψε τον Κάλινα. Στο 63΄ ήταν η σειρά του Τζολάκη να απογειωθεί, καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ-τορπίλη του Τεκπετέι.

Η λύτρωση με Αγκιμπού Καμαρά!

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να διορθώσει την επιθετική δυστοκία περνώντας τον Ελ Αραμπί στο ματς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, η λύτρωση ήρθε από τον Αγκιμπού Καμαρά! Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών τον έριξε στο παιχνίδι και εκείνος με ένα ευθύβολο σουτ έγραψε το 1-1!

Στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει, ο Ολυμπιακός με την ήττα, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ντεσπόντοφ αστόχησε σε κενό τέρμα. Πλέον, όλα θα κριθούν στη Βουλγαρία αφού με το 1-1τα πάντα ξεκινούν από την αρχή.

Δείτε ξανά εδώ το live της αναμέτρησης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 87΄ Α. Καμαρά / 49’ Ντεσπόντοφ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 43΄ Σεμέδο, 53΄ Σισέ, 59΄ Τεκπετέι, 93΄ Νεντιάλκοφ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

MVP: Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε ένα ομολογουμένως ονειρεμένο παιχνίδι για τη Λουντογκόρετς και θα ήταν ο κορυφαίος, αν ο Αγκιμπού Καμαρά δεν σκόραρε και δεν κρατούσε ζωντανό τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ένα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στον επαναληπτικό σε επτά βράδια.

UP: Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, κυρίως με δύο αποκρούσεις που έκανε απέναντι σε Σωτηρίου και Τεκπετέι. Στη φάση του γκολ προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά η μπάλα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

DOWN: Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Ρουμπέν Σεμέδο δεν ήταν καθόλου σταθερός. Πολλά λάθη, κυρίως στις μεταβιβάσεις του, τα οποία ουκ ολίγες φορές έφεραν τους Βούλγαρους σε θέση βολής.

Λουντογκόρετς: Κάλινα, Ικόκο, Πλάστουμ, Βέρντον, Νεντιάλκοφ, Μπάτζι, Γκονσάλβες, Σόουζα (73΄ Σαντάνα, Τεκπέτεϊ (81΄ Σισίνιο), Ντεσπόντοφ, Σωτηρίου (88΄ Βάντερσον)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Λαλά (62’ Ανδρούτσος), Σεμέδο, Μπα, Σισέ (53΄ Ελ Αραμπί), Ρέαμπτσιουκ, Κούντε (46΄ Εμβιλά), Μασούρας Βαλμπουενά (72΄ Α. Καμαρά), Χασάν

Διαβάστε επίσης: 

Μποέμιαν – ΠΑΟΚ 2-1: Κατώτερος των περιστάσεων στην Ιρλανδία – Δυσκολεύει η πρόκριση

Φωτιά Βαρυμπόμπη: «Τιτάνια» μάχη με τις φλόγες- Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν περιοχές

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα