Φορτούνης: Τον έφερε και τον κράτησε ο ίδιος άνθρωπος

Το θέμα της ημέρας για τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα ήταν ο Κώστας Φορτούνης και όχι η αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία. Ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ η επέκταση του συμβολαίου του, με τις απαραίτητες φωτογραφίες από τα γραφεία.

Ήταν κάτι το οποίο ήθελε τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και ο Ολυμπιακός γενικότερα. Δεν ήταν κρυφό αυτό, τόσο η ομάδα όσο και ο Φορτούνης είχαν εκφράσει

ανοιχτά την επιθυμία τους. Να συνεχίσουν μαζί. Παρά το γεγονός ότι μετά από μία εκπληκτική χρονιά για τον Έλληνα μέσο, υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Από τη μία όμως δεν έφτασε καμία πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό. Αλλά από την άλλη δεν υπήρχε και μεγάλη διάθεση να χωρίσουν τους δρόμους τους. Για αυτό και τις προηγούμενες ημέρες είχε υπάρξει το ραντεβού ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Φορτούνη.

Οι δύο άντρες τα είπαν και μέσα σε λίγα λεπτά συμφώνησαν και έδωσαν τα χέρια. Μέχρι που χθες, Δευτέρα, ανακοινώθηκε και η επέκταση συμβολαίου, μέχρι το 2023.

Μαρινάκης-Φορτούνης: Μία σχέση χρόνων

Είναι γνωστή η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Φορτούνη. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως ο Έλληνας μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού! Από την πρώτη στιγμή που είχε αναλάβει τον σύλλογο, τόνιζε ότι θέλει στην ομάδα παιδιά από την ακαδημία.

Και ένας απ’ αυτούς ήταν ο Κώστας Φορτούνης! Είχε αποκτηθεί από την ακαδημία Δήμητρα Τρικάλων και πέρασε την πύλη του Ρέντη.

Ο οποίος όμως δεν ήταν στον Ολυμπιακό. Από την ακαδημία των Πειραιωτών είχε φύγει από το 2008, για τα Τρίκαλα. Το καλοκαίρι του 2010 ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στην απόκτησή του. Τότε είχε παίξει και για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα της Super League.

Στους Αρκάδες, όμως, έκατσε για έναν χρόνο. Καθώς το 2011 αποκτήθηκε από την Καϊζερσλάουτερν, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Στη Γερμανία έκανε συμμετοχές και στην Μπουντεσλίγκα, ενώ παράλληλα βελτίωσε αρκετά το παιχνίδι του.

Ο Ολυμπιακός τον είχε, πλέον, βάλει στο «στόχαστρό» του!

Τον ανακοίνωσε σε δηλώσεις του

Ο Κώστας Φορτούνης είχε «γυαλίσει» στον Ολυμπιακό και έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψει στο μεγάλο Λιμάνι. Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ανακοινώσει τον παίκτη σε δηλώσεις του, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σε εκδήλωση που είχε γίνει σε αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, είχε δώσει το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και είχε δηλώσει ότι ο Κώστας Φορτούνης είναι κλεισμένος για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Λίγο καιρό μετά όντως ο Έλληνας μέσος επιστρέφει στον σύλλογο μετά από χρόνια, στην πρώτη, πλέον, ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2014 είχε ανακοινώσει ο Ολυμπιακός την απόκτησή του από τη γερμανική ομάδα.

Μάλιστα τότε ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά είχε κάνει ανοιχτή πρώτη προπόνηση στο Καραϊσκάκη. Παρουσιάζοντας παράλληλα και τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα.

Και ένας απ’ αυτούς ήταν ο Έλληνας μέσος, ο οποίος επέστρεφε στους «ερυθρόλευκους» μετά από την παρουσία του στην ακαδημία.

Ο ίδιος τον κράτησε!

Μετά από πέντε χρόνια, το έργο επαναλαμβάνεται! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε πάνω του το θέμα επέκτασης συμβολαίου του παίκτη. Συναντήθηκε με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» και μέσα σε λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η συμφωνία!

Συνεχίζοντας έτσι την ιστορία, που θέλει τον Κώστα Φορτούνη να αποτελεί προσωπική επιλογή του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού. Ο ίδιος άνθρωπος τον έφερε στο μεγάλο Λιμάνι και ο ίδιος τον κράτησε με το «χρυσό» συμβόλαιο που του πρόσφερε.

The post Φορτούνης: Τον έφερε και τον κράτησε ο ίδιος άνθρωπος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα