Έμαν: Ποδοσφαιριστής του Άρη κι επισήμως

Ο Φαμπιάν Έμαν είναι μέλος του Άρη κι επισήμως. Το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Αυστριακού τερματοφύλακα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Έμαν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (23/6) που μας πέρασε προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφή του στον Άρη. Οι δύο πλευρές τα είπαν από κοντά, συμφώνησαν σε όλα και έτσι ο νεαρός τερματοφύλακας αφού πέρασε από

τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έβαλε στη συνέχεια την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Πλέον ο εξελίξιμος «κίπερ» θα πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα στην εστία του Άρη και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Ο τελευταίος πέρσι είδε τα περισσότερα ματς των κίτρινων από τον πάγκο και έτσι πριν από λίγες μέρες αποτέλεσμα παρελθόν από την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Εμάν έχει ύψος 1,89μ. και ανήκε στη Στουρμ Γκρατς από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες. Πέρσι ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κάπφενμπεργκ.

Ο Άρης θα περιμένει τον ταλαντούχο τερματοφύλακας να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας την 1η Ιουλίου στην Ολλανδία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Σάββας Παντελίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη για τον Εμάν:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Fabian Ehmann. Ο 20χρονος διεθνής Αυστριακός τερματοφύλακας, που γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1998 στο Graz, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας».

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ:
Ο FABIAN EHMANN ΣΤΟΝ ΑΡΗ!#Welcome @ehmannfabi to #ArisFamily#arisfc #ArisFCTransfers #preseason #TogetherWeRise pic.twitter.com/8ANezFBoX1

ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) 25 Ιουνίου 2019

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο FABIAN EHMANN ΣΤΟΝ ΑΡΗ #Welcome @ehmannfabi #ArisFamily #arisfc #ArisFCTransfers #preseason #TogetherWeRise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official) στις 25 Ιούν, 2019 στις 5:07 πμ PDT

b

The post Έμαν: Ποδοσφαιριστής του Άρη κι επισήμως appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα