Φόρμουλα 1 Κρίστιαν Χόρνερ: Αθώος από όλες τις κατηγορίες;

Φόρμουλα 1 Κρίστιαν Χόρνερ: Σύμφωνα με κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στη μάντρα του Μπαχρέιν, ο Χόρνερ θα αθωωθεί από όλες τις κατηγορίες και θα μπορεί να συνεχίσει ως TP της Red Bull.

Ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας εσωτερικής έρευνας, αλλά οι τελευταίες φήμες από τα μάντρα δείχνουν ότι έχει αθωωθεί από την κατηγορία.
Η απόφαση για το

μέλλον του αναμένεται να ληφθεί μέχρι τις 8 το βράδυ απόψε (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με κάποιες φήμες, ο Horner πετάει για το Μπαχρέιν , όπου γίνονται οι προετοιμασίες για το πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Η άφιξή του στην πίστα θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες και θα συνεχίσει να ηγείται της αυστριακής ομάδας.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Φόρμουλά 1 Κρίστιαν Χόρνερ:Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση από την ομάδα. Η Red Bull δημοσίευσε μια σύντομη δήλωση λέγοντας ότι « η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη » και ότι « δεν θα γίνουν περαιτέρω σχόλια μέχρι να ληφθεί απόφαση» .

Η αβεβαιότητα για το μέλλον του Χόρνερ έχει δημιουργήσει κλίμα έντασης μέσα στην ομάδα. Ο Max Verstappen, ισχύων παγκόσμιος πρωταθλητής, εξέφρασε την υποστήριξή του στον αρχηγό της ομάδας, αποκαλώντας τον « φανταστικό άτομο ».

Φόρμουλά 1 Χόρνερ: Η απόφαση για το μέλλον του Χόρνερ θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη Red Bull. Ο Χόρνερ είναι επικεφαλής της ομάδας από το 2005 και την βοήθησε σε πέντε παγκόσμιους τίτλους κατασκευαστών και τέσσερις τίτλους οδηγών. Εάν ο Χόρνερ απομακρυνόταν από τη Red Bull, θα υπήρχε κυνήγι για τον αντικαταστάτη του. Μεταξύ των πιθανών υποψηφίων είναι ο Helmut Marko, σύμβουλος ομάδας, και ο Franz Tost, διευθυντής της Scuderia AlphaTauri.

Η κατάσταση εξελίσσεται συνεχώς και τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τη Red Bull.

Φόρμουλα 1 Κρίστιαν Χόρνερ:«Pull the ripcord»: Η ετυμηγορία του Horner πλησιάζει εν μέσω του «παράλογου» σοκ της Red Bull του εικονιδίου της F1

Η πλήρης αναφορά της έρευνας για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» στον Κρίστιαν Χόρνερ μπορεί να κρατηθεί μυστική από τη Red Bull.

Το αφεντικό της F1 αναμένεται να μάθει μέσα στις επόμενες 48 ώρες εάν θα παραμείνει ως αφεντικό της Red Bull Racing, όπως αναφέρει η The Sun.

Ο 50χρονος έχει αποτελέσει αντικείμενο εσωτερικής έρευνας μετά από καταγγελία συναδέλφου για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά.

Μετά την έρευνα τριών εβδομάδων, η απόφαση αναμένεται να ληφθεί πριν από το GP έναρξης της σεζόν, που ξεκινά την Πέμπτη, πιστεύουν οι γνώστες της F1.

Γίνεται κατανοητό ότι η έρευνα, η οποία διεξήχθη από ειδικό δικηγόρο και περιελάμβανε συνέντευξη με τον Χόρνερ στις 9 Φεβρουαρίου, έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν θα δημοσιευτεί η πλήρης έκθεση, δεδομένου ότι επρόκειτο για εσωτερική έρευνα και όχι για νομική ακρόαση.

Ο Χόρνερ έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες και συμμορφώθηκε πλήρως με την έρευνα, την οποία διεκπεραιώνει η έδρα του ενεργειακού ποτού στην Αυστρία.

Ο Χόρνερ και η ομάδα του στη Red Bull Racing δεν έχουν δώσει καμία χρονική κλίμακα για την ανακοίνωση.

Το μήνυμα από το εσωτερικό της ομάδας ήταν ότι είναι “business as usual” με τη στολή που εδρεύει στο Milton Keynes ενώ περιμένουν να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ο Χόρνερ επέβλεψε τις δοκιμές της F1 την περασμένη εβδομάδα στο Μπαχρέιν και είχε δηλώσει προηγουμένως ότι περίμενε να έχει τον έλεγχο μετά τον αγώνα, που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, επίσης στο Μπαχρέιν.

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Φόρμουλα 1 Κρίστιαν Χόρνερ: Ο Χόρνερ εντάχθηκε στη Red Bull Racing το 2005 και είναι ο μακροβιότερος αρχηγός της ομάδας του αθλήματος.

Έχει κερδίσει 13 τίτλους με την ομάδα, κατακτώντας έξι τίτλους κατασκευαστών και επτά τίτλους οδηγών.

Εάν παραιτηθεί από τον ρόλο του, η Red Bull θα αναζητούσε έναν αντικαταστάτη για να ηγηθεί της υπεράσπισης των δύο τίτλων που κέρδισαν το 2023, με τον Max Verstappen να κερδίζει το τρίτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι γνώστες της F1 λένε ότι η έρευνα έχει ήδη προκαλέσει «απώλεια εικόνας» στην ομάδα.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας F1 Eddie Jordan είπε στο F1-Insider.com: «Έχω βιώσει πολλές λάθος αποφάσεις.

«Αλλά η κατάσταση της Red Bull είναι το πιο παράλογο πράγμα που έχω δει ποτέ. Φυσικά, αρχικά υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας για τον Χόρνερ.

«Αλλά πιστεύει κανείς σοβαρά ότι η υπάλληλος αποφάσισε για τους ισχυρισμούς;

«Αν η Χόρνερ είναι αθώα, είναι ένοχη; Η απώλεια εικόνας της Red Bull είναι ήδη τεράστια. Κάποιος πρέπει να τραβήξει το ripcord τώρα».

Την περασμένη εβδομάδα, το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, είπε ότι η έρευνα ήταν «ένα ζήτημα για όλη τη Formula 1», ενώ η McLaren ζήτησε ένα «ταχύ» και «διαφανές» συμπέρασμα στην έρευνα λόγω των αρνητικών πρωτοσέλιδων που προσέλκυε.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο The Sun και αναπαράχθηκε με άδεια

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα