Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει 2 ανατροπές, 2 ευρωπαϊκές νίκες και μια «τεσσάρα» στην Τούμπα…

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά . Στις πέντε από αυτές ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν στον πάγκο. Στην 6η, ήταν στην κερκίδα έχοντας συμφωνήσει να αναλάβει την ομάδα του Πειραιά. Τα έργα του είναι θαυμαστά και μιλούν από μόνα τους.

Περισσεύουν οι χαρακτηρισμοί. Δεν είναι απαραίτητο να βρούμε λέξεις ή επιθετικούς προσδιορισμούς για να περιγράψουμε τα αποτέλεσμα που

έχει ο Ολυμπιακός τελευταία. Διόρθωση: Να περιγράψουμε τα αποτελέσματα που έχει με τον Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου. Διότι, ο Ισπανός έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

Δύο νίκες με την Φερεντσβάρος στο Conference League. Διπλό με τέσσερα γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Δύο ανατροπές μέσα σε 72 ώρες. Πρώτα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη και την Τετάρτη απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Σε αμφότερα τα ματς, ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ μέχρι και το 70+…

Στο δε παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ο Μεντιλίμπαρ έκανε το αδιανόητο. Άφησε εκτός αποστολής, Φορτούνη, Κάρμο, Όρτα και Ροντινέι… Τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα του ήθελε γκολ απεγνωσμένα, απέσυρε τον Ιμπόρα και έβαλε στη θέση του τον Έσε! Με τη συγκεκριμένη αλλαγή απέκτησε ταχύτητα στη μεσαία γραμμή και ας έχασε σε μέγεθος,. Η ταχύτητα στο πρεσάρισμα και στην γρήγορη ανάκτηση της μπάλας άλλαξε τον αγώνα.

Μαζί βέβαια και το.,.. δυναμό που προσέδωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς για όσα έπαιξε.

Δεν ξέρουμε αν το κάνει επίτηδες. Την προηγούμενη φορά αυτοσαρκάστηκε με τον Αστέρα για την ενδεκάδα του. Με άλλα λόγια, δεν θέλησε το credit για τις αλλαγές. Αυτή τη φορά ήταν πιο θυμωμένος με κάποιους παίκτες – χτύπησε καμπανάκια. Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ κερδίσει με κάθε τρόπο και με κάθε ενδεκάδα. Ποιος να το έλεγε τη μέρα πρόσληψής του, πως μέσα σε ένα μήνα ο Βάσος θα είχε φέρει τα πάνω κάτω… Σε όλα!

Έτσι πέρασε ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ από το Αγρίνιο

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα