Φενέρμπαχτσε: Ήταν… μισή αλλά διέλυσε την Τόφας

22:03 1/6/2019 - Πηγή: Sportime

Η Φενέρμπαχτσε απέτυχε παταγωδώς στο πρόσφατο Final-4 της Ευρωλίγκας τερματίζοντας 4η και τώρα αναζητά την εξιλέωσή της μέσω του πρωταθλήματος. Το απόγευμα της Σαββάτου (1/6) η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε με το εντυπωσιακό 102-68 της Τόφας στην Πόλη και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά.

Η έκταση της νίκης αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι ήρθε παρά τις πολλές απουσίες και συγκεκριμένα των Γκριν, Βέσελι, Λοβέρν, Ντατόμε και Ένις.

Η ομάδα της Προύσας δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά ούτε στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς οι

γηπεδούχοι σημείωσαν 32 πόντους, έχοντας ήδη εξασφαλίσει διψήφια διαφορά.

Εκεί όμως που το προβάδισμα εκτοξεύθηκε για το συγκρότημα του Ομπράντοβιτς, ήταν το τρίτο δεκάλεπτο όταν το επιμέρους σκορ διαμορφώθηκε στο εντυπωσιακό 24-11!

Κορυφαίος για τη Φενέρμπαχτσε ήταν ο Νικολό Μέλι που σταμάτησε στους 27 πόντους (με 4/6 τρίποντα), ενώ 15 πόντους πρόσθεσε ο Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Οσον αφορά τον Κώστα Σλούκα, ο Ελληνας γκαρντ έμεινε στα «ρηχά» απόψε, καθώς σε 21:39 συμμετοχής είχε 6 πόντους με δύο τρίποντα, ενώ ακόμη μάζεψε τρία ριμπάουντ, μοίρασε ασίστ, υπέπεσε σε τρία λάθη κι έκανε ένα κλέψιμο.

Φυσικά ο Ζοτς και οι παίκτες του προκειμένου να… εξιλεωθούν για την κάκιστη παρουσία στο Final-4 της Ευρωλίγκας, θέλουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η χρονιά θα εξελιχθεί σε μέγιστη αποτυχία.

The post Φενέρμπαχτσε: Ήταν… μισή αλλά διέλυσε την Τόφας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα