Αν δεν υπήρχε ο Παναθηναϊκός, ο Μπεργκ θα είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό

Αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και ο Παναθηναϊκός είχε τα χρήματα που απαιτούνται για να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του Μάρκους Μπεργκ, τότε ο Σουηδός επιθετικός δεν θα το συζητούσε δεύτερη φορά και θα φορούσε ξανά τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Όμως όσο και αν ...έπεφτε ο Σουηδός φορ, οι Πράσινοι δεν θα μπορούσαν να προσεγγίσουν ούτε τις ...μισές απαιτήσεις του Σκανδιναβού
φορ και επειδή βρίσκεται στην αναζήτηση του τελευταίου "καλού" συμβολαίου της καριέρας του, το οικονομικό κομμάτι είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Το συναίσθημα μπαίνει στην άκρη και αυτός είναι ο κύριος λόγος που ο Μπεργκ μπήκε στη διαδικασία συζητήσεων με τον Ολυμπιακό.

Ασφαλώς και το γεγονός ότι ο "King Marcus" δέθηκε με τον Παναθηναϊκό και αγάπησε το σύλλογο παίζουν σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις του με τον "αιώνιο" αντίπαλο και γι' αυτό προσπάθησε πρώτα να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια με ομάδες εκτός Ελλάδας. Οι διαπραγματεύσεις με σύλλογο του Κατάρ δεν έχουν προχωρήσει, η προοπτική της Κίνας απορρίφθηκε λόγω απόστασης και συνθηκών, η πρόταση που άκουσε από ομάδα του MLS δεν πλησιάζει τα "θέλω" του, η Γκέτεμποργκ παραμένει μια ...ρομαντική λύση και ο Ολυμπιακός παίζει πλέον πολύ "δυνατά" στο παιχνίδι απόκτησης του έμπειρου στράικερ.

Δύο ομάδες έχουν αφήσει το "σημάδι" τους στην καρδιά του Μπεργκ. Η Γκέτεμποργκ και ο Παναθηναϊκός. Η πρώτη είναι η "καψούρα" του, ενώ τα τέσσερα χρόνια στο Τριφύλλι και η αγάπη που πήρε από τον κόσμο των Πράσινων δεν ξεχνιούνται. Όπως και το διάστημα που έζησε στην Ελλάδα. Άλλωστε αγόρασε και σπίτι στην Αθήνα και είναι στα πλάνα του η προοπτική ...μερικής εγκατάστασης στην πατρίδα μας μετά το τέλος της καριέρας του.

Ακόμα και τώρα ο Μπεργκ το ...παλεύει για να αποφύγει το "μοιραίο" και να βρει κάτι καλύτερο από το συμβόλαιο που του προτείνει ο Ολυμπιακός. Έχει δώσει εντολή στους εκπρόσωπους του να ψάξουν στην ποδοσφαιρική αγορά και να βρουν κάτι που να πλησιάζει τους οικονομικούς του όρους. Όμως ο χρόνος κυλάει και ο Ολυμπιακός επιμένει, πιέζει και "ανεβαίνει" σε όσα προτείνει στον Σουηδό. Και ο ίδιος, ακόμα και αν για την ώρα βάζει πρώτα το συναίσθημα, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ομάδα του Πειραιά. Τίποτα όμως δεν είναι οριστικό και η τελική απόφαση θα παρθεί σύντομα από τον Μάρκους. Θα "ζυγίσει" την κατάσταση και θα κληθεί να αποφασίσει αν θα επιλέξει την καρδιά του ή ένα καλό συμβόλαιο
Keywords
Τυχαία Θέματα