Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα με Δώνη, αύριο κρίνεται

23:54 5/6/2019 - Πηγή: Sportime

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον τρίτο αγώνα στα προκριματικά του Euro 2020 αυτή τη φορά κόντρα στην Ιταλία.

Οι διεθνείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με το μυαλό στην αναμέτρηση κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα».

Τα προβλήματα πάντως δεν έλειψαν για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είδε τον Τάσο Δώνη να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο διεθνής επιθετικός της Στουτγάρδης δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα

και αποχώρησε προκαλώντας μία ανησυχία στο τεχνικό επιτελείο.

Ωστόσο οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ανέφεραν ότι ο Δώνης δεν έχει κάτι σοβαρό κι έμεινε περισσότερο εκτός για προληπτικούς λόγους.

Βέβαια απομένει να φανεί στην αυριανή προπόνηση κατά πόσο ήταν ένας επιπόλαιος τραυματισμός ή θα αποδειχθεί πιο σοβαρός και θα θέσει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα.

Άπαντες βρίσκονται στη διάθεσή του και δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι με την Εθνική Ιταλίας, το βράδυ του Σαββάτου.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, για ακόμη μία προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός δεν δοκίμασε ενδεκάδα για την Εθνική Ελλάδας και φρόντισε να κρύψει τις σκέψεις του.

Αυτό που έκανε πάντως είναι να επικεντρωθεί και να δουλέψει εκ νέου στην τακτική, αφού γνωρίζει ότι αυτό το κομμάτι θα παίξει τεράστιο ρόλο στο ματς με την Εθνική Ιταλίας.

Λογικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις, αύριο (6/6) και την Παρασκευή (7/8), αναμένεται να πάρουμε μία πρώτη γεύση από το σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Άγγελος Αναστασιάδης.

The post Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα με Δώνη, αύριο κρίνεται appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα