Εθνική μπάσκετ: Η ευκαιρία του Χαραλαμπόπουλου!

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket 2025 και ένα από τα κέρδη της ήταν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να νικάει με 72-64 την Τσεχία και να στέλνει μήνυμα ότι έχει πολλές δυνατότητες.

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ο κορυφαίος του παρκέ με στατιστικά που τρομάζουν, δείχνοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι βασικός

και αναντικατάστατος.

Φυσικά σε πολύ καλή κατάσταση έδειξαν τόσο ο Ντίνος Μήτογλου και ο Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι αναμένεται να ξεκουραστούν στο επόμενο παιχνίδι με την Ολλανδία, όπως φυσικά και ο Γουόκαπ.

Ωστόσο όπως σας προαναφέραμε ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που έκανε τη διαφορά σε κρίσιμα σημεία.

Εθνική μπάσκετ: Μπορεί να επιστρέψει στο top επίπεδο ο Χαραλαμπόπουλος!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μπήκε στο ματς με την Τσεχία και δεν άργησε να πάρει μπροστά, προσφέροντας κρίσιμους πόντους, παίζοντας τρομερές άμυνες και φυσικά παίρνοντας επιθετικά ριμπάουντ.

Έδωσε δεύτερες ευκαιρίες στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ σε σημεία που έδειχνε ότι πάει να κολλήσει και έδειξε ότι έχει ανεβάσει το επίπεδο του.

Αυτό φυσικά δεν το δείχνει μόνο τώρα, αλλά και την τελευταία τριετία στην Ιταλία όπου αγωνίζεται που φαίνεται ότι η σκληρή δουλειά που έχει κάνει το άλλοτε παιδί-θαύμα του ελληνικού μπάσκετ, αποδίδει απόλυτα.

Πλέον ο Έλληνας φόργουορντ δείχνει και μέσα από την Εθνική Ελλάδας, ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και να είναι πρωταγωνιστής σε μία ομάδα της Euroleague αλλά και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Άλλωστε ο Βασίλης Σπανούλης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι καλύτεροι θα παίζουν στη Γαλανόλευκη και αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να αποδεχτούν.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα