Φαμπιάνο: Τι θα κάνει τώρα ο Άρης με την περίπτωσή του;

Ο Φαμπιάνο είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός που έχει ο Άρης. Τελεία και παύλα. Αυτό δεν αμφισβητείται. Από την άλλη μεριά, ουδείς αναντικατάστατος. Ο Άκης Μάντζιος έμαθε να ζει χωρίς τον Βραζιλιάνο στόπερ και δεν είναι βέβαιο πως θα τον αξιοποιήσει από εδώ και πέρα.

Από τη μία πλευρά είναι η αγωνιστική του αξία και η προσφορά του. Από την άλλη είναι το ότι δεν έχει μέλλον στον Άρη. Ο Φαμπιάνο

αξιώνει ένα ποσό που ο Άρης δεν μπορεί να δώσει. Για την ακρίβεια, είναι εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά δεδομένα τα χρήματα που θέλει ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός. Δικαίωμά του ασφαλώς και δεν αποκλείεται να τα βρει. Κάπου αλλού. Διότι, ο Άρης κοντά 800.000 ευρώ δεν θα μπορούσε και δεν θα ήθελε να δώσει.

Δεν είναι και μόνο αυτό. Ας μην ξεχνάμε και την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από τον Φαμπιάνο και τον ΠΑΟΚ. Διότι, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει να είναι στη Θεσσαλονίκη και τη νέα χρονιά. Δεν είναι απλό, αλλά για να το κυνηγάει μόνο μέσω του Δικεφάλου του Βορρά μπορεί να το πετύχει σε αυτά τα χρήματα. Ο ίδιος απαντά διπλωματικά όταν τον ρωτούν για ΠΑΟΚ οι συμπαίκτες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Διότι, η ουσία είναι εκεί. Είπαμε, ο Φαμπιάνο αποτελεί εδώ και μία 3ετία η πιο σταθερή αξία στα μετόπισθεν του Αρη. Φέτος, μάλιστα, με 5 τέρματα είναι και επιθετικά ο κρυφός άσος στο μανίκι του Ακη Μάντζιου.

Μόνο που ο τραυματισμός τον εκτόπισε από την 11άδα και ο Αρης έμαθε να ζει με Μπράμπετς, Ρόουζ και τον Βέλεθ στον άξονα. Από την στιγμή που ο Φαμπιάνο δεν ανανεώνει, κοιτάζει προς ΠΑΟΚ μεριά και επιπρόσθετα ήταν μέσα σε αυτούς που απείλησαν για αποχή, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη διαχείριση του club μόλις επιστρέψει…

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα