Ερυθρός Αστέρας: Με απουσίες στην Αθήνα

Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζεται για τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει επί ελληνικού εδάφους με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι και ο Μίλαν Τόμιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες. 

Η ομάδα του Βελιγραδίου επιστρέφει στην Ευρωλίγκα τη φετινή σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες και στο πλαίσιο αυτό ο Ερυθρός Αστέρας θα δώσει μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας.

Η

ομάδα του Μίλαν Τόμιτς έχει προγραμματίσει για αύριο, Τρίτη (17/9), φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών με τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Μπράνκο Λάζιτς, Μο Φαγιέ και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Ερυθρός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, ενώ την Παρασκευή είναι το μεγάλο φιλικό και τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού.

View this post on Instagram

@gistopoulous14 je iz Atine sleteo u Beograd i spreman je za novu sezonu punu izazova #WeAreTheTeam #kkcz #GameON

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on Sep 16, 2019 at 5:34am PDT

View this post on Instagram

Podsećamo vas da prodaja sezonskih ulaznica traje do 20. septembra. Iskoristite priliku da po povoljnijoj ceni obezbedite ulaznicu za sve utakmice crveno-belih u novoj sezoni . Naravno, tu je i mogućnost kupovine paketa ulaznica za Evroligu u Areni po ceni od 5000 rsd i učešće u akciji “Naša tribina – humani sektor 400” Čekamo vas na Malom Kalemegdanu! . #TogetherWeStandTogetherWeCan #kkcz #WeAreTheTeam

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on Sep 14, 2019 at 4:13am PDT

The post Ερυθρός Αστέρας: Με απουσίες στην Αθήνα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα